Egy darab cukrászdában kapható krémesben mennyi kalória lehet?
Egy darab cukrászdában kellene megkérdezni, mert elvileg ők (vagy a beszállítójuk) tudja, hogy milyen anyagból mennyit használnak fel.
De ha tömény cukros kaját eszel, akkor a saját anyagcserédet is befolyásolod, így a kalóriaszámolás értelmét veszti.
Kedves Válaszoló!
Azt hiszem nem pontos adatod kértem, hanem egy nagyjából besaccolható értéket.
Valószínűleg nem fogok elutazni 40 km-t, csak hogy megkérdezzem, hogyan készül is pontosan, mivel a nagyszüleim hozták.
A másik pedig, nem fogom saját magam egy görcsös diétás étrendhez igazítani, hogy csak csirkehús, joghurt, zöldségek, fehérjefehérjefehérje.
Kérdező,ritka idióta vagy.
Az első válaszoló korrekt választ adott. De te még a kákán is csomót keresel.
1. válaszoló vagyok.
Kösz a beszólást, neked is boldog új évet, jó egészséget ésatöbbi.
És.. sikeres súlykontrollt.. így biztos jól fog menni.
Kérdező, ezt elég nehéz megmondani, legalább egy súly jól jönne. Az első pedig tényleg igazat mondott, én nem láttam benne rossz szándékot..
Ha pedig nem akarod magad egy 'görcsös diétás étrendhez' igazítani, nem sok értelme van egy krémes kalóriáján vacakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!