Kezdek ráunni a salátára, mit egyek helyette vacsira?
Hónapok óta állandóan ezt vacsorázom, és hiába variálom minden félével (jégsaláta, rukkola, endívia, káposzta, répa, kukorica, retek, kígyóubi, hagyma, paradicsom, pritamin, tojásfehérje, sajt, csirkemell, stb.), már minden variációban nagyon unom.:(
Mit ehetnék még, ami nem hízlal? (Néha szoktam túrót, egyéb zsírszegény tejterméket.)
Főzni nem igazán tudok.
zöldséges rántotta
húsok, halak különféleképpen elkészítve
darált hússal töltött zöldségek
párolt zöldségek tükör tojással
A túró az nagyon jól variálható, csinálhatsz belőle édesebb vacsorát pl. ha édesíted xilittel mondjuk, megszórod fahéjjal. Gyümölcsöt azért nem mondom, mert a cukortartalom miatt este azt már nem kéne nagyon enni.
A rántotta/tükörtojás/főtt tojás tényleg jó még, mert fehérjeforrás. Csak ne pakold tele kolbásszal meg szalonnával. :D
Vacsorára köretnek csak a zöldséget tudom ajánlani és mindenki ezt fogja mondani. Este már nem tanácsos szénhidrátot enni.
Mondjuk vannak ilyen köretek, hogy bulgur, illetve hajdina, köles, couscous. Ezek valamivel jobbak mint a rizs, de én akkor is maximum ebédhez enném. :) Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!