Hogy oldjátok meg az egész napra való étel csomagolását és vitelét?
Figyelt kérdés
Egész nap suliban vagyok este 8 mire haza érek. Nem tudom, hogy most mennyi ételt vigyek és hogy. Nyáron mikor diétáztam beálltam egy adott mennyiségre, de az most már egész napra nem elég. Viszont nem akarok "bőrönddel" járni egész nap és három féle kaját vinni. Ti hogy oldjátok meg?2014. okt. 10. 19:53
1/3 anonim válasza:
Nekem vannak kis dobozaim, amibe belerakok egy-egy adag kaját, plusz bedobok pár gyümölcsöt, magot is a táskámba. De nem hiszem, hogy ezzel a mennyiséggel ellennél egész nap. Külön kis szatyorban tárold a kajád, elkülönítve a taneszközeidtől.
2/3 anonim válasza:
Én 2 dobozt viszek, mindkettő zsúfolásig kajával, meg mellé néha kis gyümölcs. Nekem befér a táskámba, de ha kellene, akkor vinnék éthordót is, nem gáz.
3/3 anonim válasza:
Én ugyan nem járok iskolába, de ha megyek valahova, sokszor kell saját ételt vinnem. Különböző dobozokban tárolom az ételeket, útra tipikusan igen töményeket viszek, leszámítva némi zöldséget, így nem foglalnak sok helyet. De az én étrendem eleve nem kis részben tömény ételekre épül, s mindig is zsírosan ettem, így azért más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!