Tanácstalan2 kérdése:
Hogyan tartsam meg a súlyom?
Figyelt kérdés
2 hónapja elkezdtem egy kalóriaszámolgatós fogyókúrát ami be is vált 52 kg-ról 46-ra fogytam csakhogy ezt meg is szeretném tartani... Eddig 800-900 kcal ettem de most már úgy érzem többet is ehetnék, a kalórabázis.hu-n az van beállítva, hogy 1372 kcal az ülő életmóddal 1 nap az elégetett kcal.. Ennyit akkor megehetek egy nap persze a zsír, szénhidrát, fehérje kereteken belül maradva?? Néha néha mostmár lecsúszhat egy kis csoki, süti, rízs, tészta vagy más egyéb ami eddég meg volt tiltva (tudom hogy nem volt megtiltva de én akkor sem ettem) Vagy vissza fogom hízni?? Amúgy L/14.... Előre is köszi a a válalszokat!!2014. szept. 28. 18:19
1/4 anonim válasza:
Mozogj rendszeresen és így könnyebben meg fogod tartani a súlyodat, viszont csak kalóriaszámlálgatással nem biztos, hogy meg fogod tartani.
2/4 anonim válasza:
fokozatosan térj vissza a normál étrendedhez, ugyanis most a szervezeted 800-900 kcalra van beállva, és az ezen felülit elraktározza (ergo elhízol megint ha nem vigyázol). Szóval ha lassan térsz vissza 900->1372-re akkor meg tudod tartani. Ehhez persze mozogni is kell, hogy a "pluszban" bevitt kalória is elégjen.
3/4 A kérdező kommentje:
és néha ehetek akkor édességet?? napi 30 perc görgori és heti 3x tesi elég?? többre nincs időm!!!
2014. szept. 28. 19:49
4/4 anonim válasza:
Úgy vélem, hogy azok a tesi órák nem eléggé intenzív testmozgások, ahhoz, hogy csak annyi elég legyen. Hétvégén nincs suli, iktass be akkor is egy kicsi mozgást,(menj le egy kicsit futni, vagy keress a neten tornavideókat) jót fog tenni két tananyag között és még a tanulás is jobban fog menni utána. :)
És igen, néha ehetsz édességet akkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!