Mi a véleményetek erről a kalória mennyiségről?
Nem fogyózok, csak úgy mégis érdekel mennyi kalóra lehet. 4 óránként ettem, reggel 5-től este 6 ig.
reggeli 2 tükörtojás
aztán tízórai szezámos szemle benne felvágott saláta sajt ubi, paradicsom
ebéd 2 szelet puffasztott rízs
vacsi tányér spenót 2 tojással két vékonyszelet bacon fél zsemle.
a suli miatt tudok így étkezni, tudom hogy a vacsora sok, de későn értem haza.
Az a baj ,hogy napközben nem tudok tápláló ételeket enni és amire hazaérek annyira éhes vagyok.
Ez nem számít soknak, amit vacsorára írtál.
Az meg nem kifogás, hogy suliba járok. Az ebéd az komolytalan és a reggeli sem laktató. Kevés a napi kalóriabevitel.
[link] <- itt ki tudod számoltatni
Kezdetnek jobban beennék reggel, a tízórai okés. Köztes étkezések? Egy kis banán, alma, joghurt? Akár minden szünetben be lehet dobni valamit, ha jól választasz, nem lesz hízás a vége.
Iskolába is bármit el lehet vinni egy dobozban. Persze, anno én is szendvicseken éltem, de mai fejjel vinném a csirkét ebédelni.
Nem sok a vacsora, én ilyen ebédnek nevezett semmi után bevágnék vagy 1500 kalóriát, nekem nagyon rossz ötlet kihagyni az ebédet, de szerintem Neked is.
Ahogy írták, simán vihetsz az iskolába is ételt.
A reggelivel kellemes, ha akkor Neked annyi elég, akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!