Ez kb hány kalória lehet? (McDonald's)
Figyelt kérdés
Ma telezabáltam magamat a mekiben :S amúgy nem szoktam, csak max 1 hónapban egyszer. Az még belefér, igaz?
Ettem egy Big Macet, egy McChickent, 8 darab Nuggetset, egy kis adag burgonyát, 2 ketchupot és egy kis kólát.
2014. júl. 26. 12:34
1/10 anonim 

válasza:

3/10 anonim 

válasza:

Hát ha fogyókúrázol akkor nem fér bele. Ha nem, és tényleg csak ritkán eszel egyébként ilyeneket, akkor nem lesz ennyitől nagy bajod.
4/10 anonim 

válasza:

Egyébként...
Big Mac: 495 kcal
McChicken: 420 kcal
Egy darab Nuggets: 250 kcal
Kis burgony: 240 kcal
Kis kóla: 105 kacl
A kaloriabazis.hu szerint :D
5/10 anonim 

válasza:

...
McDonald's szerint meg
510+440+350+240+105
6/10 anonim 

válasza:

Ha fogyózól nem fér bele, ha nem fogyózól, akkor belefér.
7/10 anonim válasza:
Remélem azért a cola lightos volt
8/10 anonim válasza:
Jajj, nem az a lényeg, hogy mi hány kalória, hanem, hogy azt amit a mekiben megeszel szinte lehetetlen elégetni.
9/10 anonim 

válasza:

Meg kb. semmi értékes tápanyag nincs benne. Mű szemét az egész. Legközelebb házi hambival, meg házi sült krumplival zabálj be! Tudom, hogy az nem olyan finom (egyébként finom, csak nincsenek benne mesterséges ízfokozók), de sokkal nagyobb a tápértéke! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!