Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon nagy darab vagyok?...

Nagyon nagy darab vagyok? (fotóm lenn)

Figyelt kérdés

[link]

160 cm és 63 kiló vagyok. Kép alapján mennyit kéne leadnom a súlyomból?

2014. júl. 9. 13:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan szörnyű, de azért egy 8-10 kiló felesleg van rajtad szerintem.
2014. júl. 10. 02:01
 22/29 A kérdező kommentje:
linkelhetnétek esetleg linket is hogy milyen a nem falusi öltözék és hogyan kéne öltözködnöm ilyen dagadt testben!
2014. júl. 10. 12:01
 23/29 anonim ***** válasza:

Ahogy öltözhetnél:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval lehetnél csinos is és nőies, ha akarnál. A mostani stílusoddal pedig az a legnagyobb baj, hogy össze-vissza öltözöl, ezeréves ruhákba, kb mint a cigányok, már bocs. Azok vesznek fel mindenhez mindent. És ha azzal jössz, hogy nincs rá pénzed, akkor tudom ajánlani a turkálókat. A kínai üzletekben is nagyon jó és olcsó ruhák vannak, nem kell a "Váci utcából" öltözködnöd...

2014. júl. 10. 13:56
 24/29 A kérdező kommentje:
Vannak ruháim csak nem férek beléjük! Azért öltözködöm így mert azt veszem fel ami fel jön, és annyira nem is buggyan ki a hájam sem és még kényelmes is.
2014. júl. 10. 19:09
 25/29 anonim ***** válasza:
akkor vegyél nagyobbakat, basszus, ez szimplán igényesség! persze ha nincs rá igényed...
2014. júl. 10. 20:18
 26/29 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy darab semmiféleképpen. :) Max egy kis túlsúly van, de szerencsés vagy, mert elég jó arányokkal van. :) Hordó alkattal rosszabbul jártál volna, az is biztos.

Elég fiatalnak tűnsz, szerintem sokkal inkább arra figyelj, hogy ne hízz el, tartsd a súlyod a jövőben is!

2014. júl. 15. 18:10
 27/29 anonim válasza:
Én meg végig azt hittem ,hogy a pasiról van szó... Talán annyit oda írhatnál ,hogy Nő ,vagy Férfi.. Szerintem -5kg fenékről edzéssel ,és rendben leszel.
2014. júl. 16. 01:53
 28/29 anonim válasza:
Ha en tudok divatos, igenyes, stilusos lenni a 100 kilommal, akkor te meg a vilagot is megvalthatod...
2014. júl. 27. 10:51
 29/29 Sándor papa válasza:
Te igy vagy csinos ahogy vagy és netörődj a roszzindulatu megjegyzésekkel.
2014. aug. 17. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!