Ha valaki diétázik és sportol mégsem mozdul a combjáról és a seggéről a zsír akkor ez mitől van?
Olyan alkat, hogy csak a koporsóban lesz ott vékonyabb. Körte.
40 kilósan, amikor már mindenhol csonti voltam, még akkor is akkora combom volt, mint másnak 20 kiló felesleggel.
Ha nekem ezek szerint körte alakom van akkor soha nem érem el azt az időszakot hogy ne érjen össze a combom és esetleg 1-2 cm-es hézag legyen a lábaim közt?
Most 160 cm és 65 kiló vagyok.
Azért 160-hoz 65 kilósan ezt kijelenteni... elég meredek.
Ugyanakkor tény, hogy genetika, hogy kinek ér össze és kinek nem és EZ nem (csak) azzal függ össze, hogy kinek mennyi a zsír rajta. Összeérhet úgy is, ha semmi zsír nincs rajta.
Nem csak a körte alkatúaknak érhet össze. És körte alkattal sem mindenkinek ér össze.
A csípő szélességétől és a combcsontok távolságától függ.
Én 158-hoz 51 vagyok, de én inkább az izmos fajta, mint a zsíros. Az izom pedig többet "nyom".
Akin több a zsír, az kevesebb kilót "engedhet meg magának", hogy egészségesnek számítson.
De a legjobb lenne, ha megnézetnéd valahol a testzsírszázalékodat, az sokkal inkább mérvadó!
Bizonyos mérlegek is meg tudják becsülni, de akár ezt a kalkulátort is kipróbálhatod:
Nem fogod elérni azt, hogy ne érjen földig a lábad, és azt sem hogy ne érjenek össze a combjaid.
Késekkel persze mindent meg lehet oldani, de szerencsére nem kell hogy beteges és egészségtelen vágyaid legyenek a testeddel kapcsolatban, elég ha edzel és jól eszel, és akkor jó alakod lesz. Repülni persze nem fogsz tudni, a lábaid is össze fognak érni hiszen korlátozott tér részben térfogattal rendelkező végtagokról van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!