Segitenetek? Miert van ez? (Bovebben lent)
Figyelt kérdés
1hete kezdtem kaloriat szamolni 1000-1300-at eszek naponta, veletlen!(nem kivanok tobb kajat) ma megmertem magam es 4 kg-ot fogytam! Ez csak izomveszteseg, vagy zsir esetleg viz? Mit tegyek, hogy zsirbol fogyjak es ne izombol?2014. máj. 21. 20:57
1/6 anonim válasza:
Mennyi rol indultal? Es tornazol is ? Vmi edzés ?
2/6 A kérdező kommentje:
85-rol indultam, multheten nem volt idom tornazni, ma mar nekikezdzem!
2014. máj. 21. 21:25
4/6 anonim válasza:
Szia!
En egyszer ugyanigy 3 nap alatt fogytam 1.5 kilot (ami amugy vissza is jott) , es kiderult csak vizet vesztettem.
2 es fel hete en is 1000-1200 kaloriat eszem naponta, es 1 hete elkezdtem 40-60 percet tornazni otthon. Eddig meg semmit sem fogytam, de ugy latom kezd meglatszani a "munka".
Amugy tornazz sokat, nemcsak lefogysz tole, hanem fittebnek is erzed majd magad! Etkezz egeszsegesen, de nembaj ha neha lecsuszik egy-ket finomsag. A lenyeg, hogy mertekkel egyel mindent!
Remelem sikerrel jarsz es segitettem egy picit! Sok sikert! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Sok zoldseget, gyumit, joghurtot, meg husit eszek, szenhidratot csak keveset kb. napi 3 szelet rozsos szendvicskenyer! Akkor most ezek szerint ez a 4kilo vissza fog jonni hamarosan? Az anyagcserem egesz jo eddig!
2014. máj. 21. 22:09
6/6 anonim válasza:
Nyugi, egyaltalan nem biztos! Folytasd igy tovabb, es majdcsak valami jo kisul belole ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!