Ha napi 1-2 szer van székletem és kevesebbet eszem akkor fogyok azért van gyakrabban székletem?
Figyelt kérdés
Azelőtt dupla ennyit ettem sőt állandóan fehér kenyérrel lisztes dolgokkal és cukrokkal tömtem magam szinte óránként kevés folyadékot fogyasztottam és nem ettem zöldségeket sem.
Most aránylag sok folyadékot iszom lisztes dolgokat nem sem kenyeret.
A cukrok maradtak.
De sokkal kevesebbet eszem mindenből.
Azelőtt székrekedésem volt 3-4 nap nem székleteléstől de nem is éreztem volna hogy kell.
Most ez nincs.
Beindult a fogyás?
2014. ápr. 8. 08:07
1/4 anonim válasza:
Normálisan kajálsz ezért normalizálódik az anyagcsere-végtermék ürítésének ciklusa is.A fogyáshoz ez elengedhetetlen.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó fele haladok a fogyás felé?
2014. ápr. 8. 15:23
3/4 anonim válasza:
Igen. De vigyázz, mert ha viszont már túl keveset eszel, akkor megint csak székrekedésed lesz, mert nem lesz rendszeres széklet a kevés bevitt tápanyagtól. Szóval ne csökkentsd folyamaotsan a kajamennyiséget.
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap 1202 kalóriát ettem meg és 1371 a napi keretem a kalóriabázisban.
Ez jó szám?
És aránylag nem is voltam éhes sem.
Amikor éreztem hogy kezdek éhes lenni akkor ettem.
10 kilót szeretnék leadni júliusig.
2014. ápr. 9. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!