Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért fontos a diéta mellett...

Miért fontos a diéta mellett sportolni?

Figyelt kérdés

Azért mert ha valaki csak kevesebbet eszik az csak a hízást állítja meg, nem a fogyást indítja el?

Szokták mondani hogy 70% az étrend és 30% a sport a fogyást befolyásolja.

Ha én semmit nem sportoltam eddig akkor ha elkezdem akkor fogok fogyni kevesebb étel fogyasztása közben?

Eddig azért nem sportoltam semmit mert pár hónapja szültem, és meg lettem műtve megcsászároztak.

És vigyáznom kellett hogy ne repedjen meg a heg.

Sokan mondták hogy ne erőltessem magamat de ha nem sportolok semmit 1 évig ahogy mondták akkor soha nem fogyok le és nyárig jó lenne 20 kilót leadni.

Segítsetek mivel kezdjem?

2014. febr. 4. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mit értünk sport alatt, ezt jó tisztázni. Nem napi 4-5 órás edzésekről van szó, csak sima mozgásról. Tesómnak is császárja volt, 3 hónap pihenés és kész, meggyógyult, csinál, amit csak akar.

Ameddig fáj, ne csinálj semmit és persze ne felülésekkel kezd.

Egy erőltetett tempójú séta is remek, ha legalább 30-40 percig tart. nem kell itt nagy dolgokra gondolni.

2014. febr. 4. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, nézd végig a gyakorlatokat, nagyon sokféle mozgás van, amivel nem kell erőltetni a hasad.
2014. febr. 4. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:

A hat hetes kontrollon a császárom után engedtek sportolni.... egy év? Jézus, dehogy (hacsak nincs valami komolyabb baj is a háttérben).

Azért mert ha valaki csak kevesebbet eszik, az csak a hízást állítja meg nem a fogyást indítja el?

Hát ez attól függ, hogy eddig mennyit evett és mennyivel eszik kevesebbet. Nem árt, ha tudod, hogy kb mennyi kalóriára, szénhidrátea, fehérjére és zsírra van szüksége a szervezetednek, ezt a neten is ki tudod számolni. Ahhoz lődd be kb a napi étrendedet, de normális, egészséges kajákból.

A sport meg jó és hasznos, formát ad, ahogy előttem is írták. Sétálj tempósan, kb 160-as pulzussal, ússzál, bringázzál. Semmi bajod nem lesz, nem fog megrepedni a heged, az enyém sem tette HAT héttel a császár után.

20 kiló tényleg nem fog menni, ha egészséges életmódot folytatszm de nyárig nagyon-nagyon sokat alakulhatsz!

Hajrá!

2014. febr. 5. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!