Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan tudnék ebben az esetben...

Hogyan tudnék ebben az esetben újra 58 kió lenni?

Figyelt kérdés

Sosem volt gondom magammal... 70 kilós lettem és most egyszerűen nem szeretem magam

168 cm vagyok amúgy szép lenne az összkép hogyha nem zavarna be a képbe ez a hatalmas comb fenék és mostmár sajnos a hasam is.... 12 kilót le tudnék dobni ?Attól félek hogy egy bizonyos része megmarad annak amit felszedtem és ez még jobban idegesít mert szoktam biciklizni és attól félek hogy a kerülete megmaradt csak minőségre lett jobb de az engem nem érdekel hanem kisebbre akarom megkapni magam........ a modell ügynökségeknek hiába magyaráznám.... szerintem is csúnya a túl nagy... most 60 cm-es a combom :( nagyon sok....... már 12 kiló fogyással mennyit menne bentebb??ˇ

Ha lefogynék elkezdeném a súlyzós edzéseket egyébként . jó szisztéma?Vagy már örökre letehetek róla hogy én valaha is 58 kiló leszek???

2013. nov. 4. 18:49
 1/1 anonim válasza:

egészséges életmóddal természetesen lehetséges, kerülni kell a cukros, lisztes, zsíros ételeket és pár hónapon belül látszani fog a változás

a modellkedést pedig nem ajánlom, oda jóval magasabbnak és vékonyabbnak kell lenni, szerintem még az 58kiló is rengeteg lenne

2013. nov. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!