H ha heti egyszer tartok, egy ilyen napot fogok hízni? ://
Reggeli: 1 puffi rizs, v semmi
Ebéd: 1 tábla csoki
Vacsi: valami kevés zöldség
Tudom, h nem egészséges, de most az lenne a kérdés, h hízni fogok-e ettől ha HETENTE EGYSZER csinálom ezt.
Nagyon szereted a csokit, de ezért minek tartani egy ilyen önsanyargató napot...?
Szerintem test legyen a talpán, aki egypárszáz kalóriától hízik, de szerintem testileg-lelkileg rossz egy ilyen nap. Ha csokit akarsz, egyél egy normál napon, sokkal értelmesebb.
És miért kevés zöldség? A sok zöldségtől szerinted híznál? Reggelire pedig miért nem próbálod csökkenteni a nap egyoldalúságát, pl. fehérjét enni szénhidrát helyett..?
Én személy szerint azt sem értem, minek egy tábla csoki, bár nem vagyunk egyformák. Egy csokiszószos süti szerintem poénosabb, s legalább a süti részhez nem kell sok szénhidrát, ha megfelelően csinálja az ember (én tojásból és olajos magból szoktam, vajon sütve morzsókának). Zsíros lesz, persze, de a csoki is az, plusz cukros is. Csokiszószt cukor nélkül is lehet készíteni, csak az nem lesz elég finom, de édességvágyra megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!