Egyedül vagyok akinek ez nem működik?
2013. okt. 6. 15:54
1/14 anonim válasza:
Nekem jó.... elég sűrűn frissitgetik az oldalt, azért nem jön be néha.
3/14 anonim válasza:
Az egy duhaj hisztis kis pitsa oldal. Ne törődj vele, holnapra kisírja magát.
4/14 A kérdező kommentje:
1 óra óta próbálom 1x hozta be de nem tudtam semmit beírni mert nem találta az adott kaját
2013. okt. 6. 16:00
5/14 anonim válasza:
nekem sem jön be reggel óta...:/
7/14 anonim válasza:
Nem az első eset, majd helyreáll.
8/14 anonim válasza:
Átalakítják az oldalt, nekem sem működik. Estére helyre fog állni.
Tápiharcmuves! Tudjuk, hogy elég szélsőséges a véleményed, ha a diétáról van szó, de hidd el, a kalóriaszámlálásnak is megvannak a maga előnyei. Nem egy paleo, annyi szent, de nagyon sokan a kaloriabazis.hu segítségével fogytunk/fogyunk le.
Én már 30 kilót adtam le a segítségével. Ezért kérlek, ne fikázd sem itt, sem más topicban.
9/14 anonim válasza:
Egyrészt, ott fikázom ahol akarom, ezért vagyok szélsőséges. Az a másik válaszoló, a diplomatikus aki nem fikáz semmit, ne keverjük össze velem.
Az éhezők is fogynak kalóriaszámlálással (mindegy, számlálás-megvonás, hasonló elven működik), Afrika a példa rá.
10/14 anonim válasza:
Tápi nem vagy tul rugalmas ember tulságosan ragaszkodsz egy-egy elvedhez ami nem baj de kissé tuzásba viszed nem mondták még? nem minden a paleo-bol áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!