Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Mennyit kellene még fogynom? (kép)

Figyelt kérdés

Nem szeretnék írni sem magasságot, sem kilót. Azt szeretném, ha szemmérték segítségével válaszolnátok. Szerintetek mennyit fogyjak még, hogy ne legyek a gusztustalan kategóriában, amikor fürdőruhát viselek?

Én úgy gondolom, hogy 20-25 kiló választ el attól, hogy olyan legyek, amilyen mindig is szerettem volna lenni.

(110 kilóról fogytam le az itt látható formára)

[link]

2013. szept. 24. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy gusztustalan és elvileg annyi a normális testsúly hogy levonsz a magasságodból 110 et:)
2013. szept. 24. 16:51
 2/13 anonim ***** válasza:

A karodon látszik még meg a combodon.

De ha a "jól nézzek ki fürdőruhában"-ra gyúrsz, akkor tegyél egy fürdőruhás képet!

Csak magamból indulok ki, a ruha tök csalóka. Én ruhában meg vagyok elégedve magammal, de a bikiniben még elég gáznak érzem magam.

2013. szept. 24. 17:09
 3/13 anonim ***** válasza:
a 20-25 kilót túlzásnak érzem
2013. szept. 24. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy gusztustalan, nagyon ugyes vagy! Szerintem most 80-85 kilo korul lehetsz. Ne sertodj meg, de jol erzed szerintem, hogy 20-25 kilo meg lemehet.. Kb en is igy neztem ki 85 kilosan, bar en "csak" 96rol indultam, de lassan en is elerem a celom (meg 4-5kg) es 56 kilo peszek. Kitartast! :)
2013. szept. 24. 17:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Tyűű! Én is 110-ről kezdtem, de még nincs ilyen alakom közel sem. Gratulálok. :) Hány kg-t fogytál már, nem árulod el? :)
2013. szept. 24. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
első vagyok: amugy nagyon durva ahogy le tudtok fogyni *---* hogy csináljátok eláruljátok nekem légyszi:)) nekem 3gk sikerült de azt is szenvedés árán még ugy 5 öt szeretnék remélem sikerülni fog de tényleg nagyon kiváncsi lennékhogy csináltátok:) jaa és persze le a kalappal:D
2013. szept. 24. 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:
3%
Emberek , a fentebb látható képen a fűrdők egyik gyakori réme, a Redős rozmár látható.
2013. szept. 26. 02:36
 8/13 A kérdező kommentje:

7-es!

Tudom, hogy az vagyok de azért köszönöm, hogy - mint oly sokan, - te sem mulasztottál el emlékeztetni rá.

2013. szept. 26. 11:04
 9/13 anonim ***** válasza:
7 es! mekkora se**fej vagy... bál valszeg csak irigyled hogy ő ki tud tartani te meg csak egy lenéző b*nkó vagy aki azt hiszi magárol hogy vicces:)
2013. szept. 26. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Elismerésem kérdező, és őszintén remélem, hogy ez nem valami fogyókúrás diéta eredménye.
2013. szept. 30. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!