Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Egy 4 kilós dinnye nyolcadában...

Egy 4 kilós dinnye nyolcadában mennyi kalória van?

Figyelt kérdés
Azért írtam ilyen hülyén, mert az egész dinnyén nyilván máshogy oszlik el a héj, mint egy szeleten, szóval fél kiló dinnye, mínusz a héj. Egyáltalán milyen nehéz a héj belőle? Nincs konyhai mérlegem:(

2013. aug. 4. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100-150g max. honnan tudjuk milyen vastag a héjja?
2013. aug. 4. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Na azt én sem tudom:\ Ja, kifelejtettem hgoy görögdinnyére gondolok nem sárgára.
2013. aug. 4. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:

A múltkori görögdinnyémnek majdnem a fele súlya héj volt... Az azelőttinek valamivel kevesebb, de akkor is elég sok. Úgyhogy olyan 100 kcal körül lehet, 120, ha extrém vékony héjú, de olyat én még nem nagyon láttam.

Szóval roppant kevés.

Én héj nélkül mérem, ha nagyon kíváncsi vagyok :)

2013. aug. 4. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja bocs, olvastam, hogy nincs konyhai mérleged. Eleinte nekem se volt... Úgy elég nehéz kalóriát számlálnod, én speciel nem szoktam, csak ahogy írtam, kíváncsi vagyok olykor :) Egyes recepteknél is használhat, bár elég sokáig elvoltam nélküle.
2013. aug. 4. 23:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát igen, be kéne ruháznom egy mérlegre. Mondjuk most is tudok úgy-ahogy számolgatni, és inkább fölfele kerekítek, hogy ne legyen baj:)) Úgyis mindennek a dobozán rajta van a kcal/100g, főzni meg nem nagyon szoktam, szóval nincs 4-5 összetevő:)

amúgy örülök ennek a számnak:))) nagyon jól eltelít a dinnye, meg finom is, és még ígyis alig van benne valami. tökjó:)

2013. aug. 4. 23:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Dinnyét bármennyit ehetsz, úgyis víz a nagyrésze, és az nekem legalább fél óra múlva kijön. :)

Én napi 1-2 KILÓ!! dinnyét megeszem, és egy grammot sem híztam. :)

2013. aug. 5. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges dekázgatni bármilyen élelmiszert.
2013. aug. 5. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!