Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lenne valakinek kedve együtt...

Lenne valakinek kedve együtt fogyókúrázni velem? Csapatban könnyebb!

Figyelt kérdés

18L vagyok,és főként lányokat keresek akikkel támogatnánk egymást,megbeszélnénk ki kit sportol eszik,mennyi idő alatt mennyit fogytunk,és nem hagyjuk hogy a másik feladja.Azonos város esetén sportolhatnánk is együtt:)

Én eléggé elcsábulós vagyok,teljesen nem is tudok lemondani a finom dolgokról,igyekszem mértékkel enni,de utóbbi egy hét kb katasztrófa volt..vissza kéne állni a "rendes kerékvágásomba",másokkal együtt könnyebb lenne.Főleg a bikiniszezon miatt.Valaki?

2013. jún. 1. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Én lehet hogy jelentkeznék :)

Te hány kg vagy és mennyit szeretnél fogyni?

18/L

2013. jún. 1. 16:49
 2/6 A kérdező kommentje:
183cm vagyok +-74kg,kb 68kiló szeretnék lenni,szóval egy 5-8kilót,ráadásúl zsírból,mivel magas a testzsírszázalékom,de egyébként alatta izmos vagyok,mivel edzek,csak látványosabb izmokat szeretnék,zsír fedés nélkül.Te?
2013. jún. 1. 16:55
 3/6 anonim válasza:
énis csatlakoznék :)!
2013. jún. 1. 18:13
 4/6 anonim válasza:

Lányok! Én nem szeretnék csatlakozni,de adnék hozzá nektek egy nagyon jó oldalt! regisztráljatok be,napi szinten megmondja mennyit ehetsz még számolja a kalóriáid, SAJÁT MAGADHOZ képest:) Beállíthatod mennyit szeretnél fogyni és mikorra [link]

remélem segítettem! Kitartást nektek!:)

A.

2013. jún. 3. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó!Köszönöm szépen,aranyos vagy,én ismerem ezt az oldalt,használom is,tényleg nagyon jó.:)
2013. jún. 4. 20:16
 6/6 anonim válasza:
Akkor jó:) Pont ma újítottak rajta,de akkor gondolom tudod. kitartást!én is csinálom:D
2013. jún. 4. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!