Mit tesztek az éhséggel jelentkező ingerlékenységgel?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 15:09
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy te alapvetően is egy temperamentumos, lobbanékony természetű ember vagy. Én is ilyen vagyok, de még nem vettem észre, hogy az éhség kihozta volna belőlem a vadállatot, pedig éheztem már bőven eleget. Mindenképpen megkérdeznék egy orvost, hogy mit szól ehhez, mert később komolyabb baj is lehet belőle. De addig is arra próbálj koncentrálni, hogy lehetőleg ne bánts meg senkit, nem ők tehetnek arról, hogy éhes vagy. Ha érzed, hogy kezdesz begerjedni, inkább hagy ott őket. De az orvos jó ötlet, persze értelmeset keress, aki nem a tigrissel hasonlít össze.
3/3 anonim válasza:
A "kaja-para" gyakori jelenség,
eddigi ismeretem szerint lányoknál-nőknél gyakoribb, mint fiúknál-férfiaknál. De a statisztikám mintája kevéssé reprezentatív.
A szervezet jelez, ha akar valamit. Ha kell, akkor egyél, különben ártasz a szervezetednek. Ha diétázol, akkor is egyél rendszeresen és eleget, csak jobban válogasd meg, hogy mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!