A vaddisznó húsa mitől kevesebb kalória, zsír, mint a többi sertéshús?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 10:37
1/6 anonim válasza:
Attól, hogy kevésbé zsíros, mivel nem csak egy helyben áll egész nap, mint a házi disznók.
2/6 anonim válasza:
A "vadak" húsa mindig szívósabb, izmosabb, inasabb, mint a házi-változat, mert többet kell neki menni, mozogni a kaja után.
3/6 anonim válasza:
És mivel kevesebb zsír van bennük, kevesebb kalóriát is tartalmaznak. Ami igazából halál mindegy, a kalóriamérleg-mítosz már befüstölt.
4/6 anonim válasza:
Mert a táplálékuk sem azonos a házi sertésével. Pl. nem zabálnak moslékot.
5/6 anonim válasza:
Mert egész nap szaladgál, mozog, nem pedig fekszik szegény egy helyben egy 1x1mes területen ahol tömik mindenfélével, hogy nagyobb és zsírosabb legyen (mint a házi malacot).
6/6 afonyaszirup válasza:
A húsok minősége nagyban függ attól, hogy mivel etetik az állatot. A vaddisznó egészségesen táplálkozik, a sertést meg hizlaljuk ahogy csak bírjuk. A bolti csirkét a macskáim nem hajlandók megenni viszont amit a nagyi nevel, azt megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!