Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi lehet "kétnyomásnyi"...

Mennyi lehet "kétnyomásnyi" ketchup?

Figyelt kérdés

Nem értem miért, anyám mindenképp a fogyásom ellen van...Ma megkértem hogy hadd legyek ott és segítsek az ételkészítésében, egyúttal lemérjem az összetevők mennyiségét. De ő direkt nem szólt és ez már nem az első...néha az összetevőkről is hazudik....nem bírom megérteni miért nem hagyja hogy lefogyjak? :'(

Amúgy visszatérve a kérdésre, az összetevők egyéb részét kiszámítottam, de erről a "két nyomásról" fogalmam sincs :P...anyámat ismerve szépen megvárta még kicsöppen az utolsó csepp is ._.'

2012. dec. 4. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Sürgősen mutasd meg magad egy pszichiáternek, mert ez már kóros!

Hány cm, és kg. vagy?!

2012. dec. 4. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg elég szubjektív. Én a helyedben inkább a rosszabb lehetőséggel számolnék. Nézd meg, hogy mennyi hiányzik a ketchupos flakonból, és számold úgy, mintha az egész a kajában kötött volna ki. Kivéve, ha tutira emlékszel, hogy előzőleg mennyi volt benne, mert akkor nyilván azt figyelembe véve saccold meg a mértékét.
2012. dec. 4. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Húst és zöldséget egyél, és akkor nem lesz ilyen probléma.
2012. dec. 4. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Jajj, két "nyomásnyi" ketchup az kb. a semmi! Ennyire nem kell beleőrülni a fogyókúrába, de komolyan!

Anyukád szerintem aggódik, hogy túlzásba viszed, és lehet, hogy igaza van. Próbálj meg inkább vele komolyan beszélgetni erről, mondd el, hogy mi a célod, és segítsen azt elérni (már, ha nem arról van szó, hogy 45 kiló vagy, és 40 akarsz lenni, mert ez esetben: orvos!!), és talán, ha megért téged, és látja, hogy reális a célod és a mód is, amit a fogyáshoz választottál (legyen is így!!!), akkor támogatni fog.

De gondold el, milyen idegesítő, és főleg: rémisztő lehet egy szülőnek az, mikor az addig jól (=normálisan) evő gyereke hirtelen visszautasít mindent, mondván, hogy fogyni akar... Ennek nem ez a módja!

2012. dec. 4. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Én semmit se utasítok vissza, csak tisztában akarok lenni azzal hogy mi is az ami...

amúgy 170cm és 66kg (70kgról indultam)

és ha jobban belegondolok az a kétnyomásnyi igaz hogy nem sok, de kb. minden ételnél ezt csinálja...

TaplalkozasHarcmuves: Én leginkább ezeket enném és kevés ch-t, de ha nem enném meg anyám főztjét akkor itt kitörne a III. világháború... :D

csilla0701: Nem érzem magam épp orvosi esetnek, nem csak a "ne túl sokat-ra" de a "ne túl KEVÉS-re" is ügyelek.

Utolsó, én már próbáltam vele beszélni erről...de amint szóba hozom ok nélkül elkezd támadni és ha már azért nem eszek valamit mert nem kívánok elkezdi mondani hogy "nem hizlal, kalória mentes" amiről persze tudom hogy nem igaz.. ._.'

2012. dec. 4. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Két nyomásnyi? Prutty - prutty...pont ennyi. :)

(Nem több, mint 15-20 gramm.)

2012. dec. 4. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Telitalppal ráugrassz kétszer a dobozra/tubusra/zacskóra.
2012. dec. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!