Mindegy mennyi vizet iszom, nem fogok hizni tőle?
A vízfogyasztásnak egy veszélye van, ah tiszta vizet iszol.
Ha annyira erőlteted, hogy levegőt is alig kapsz, már a gyomrod is csurdig van, de te iszol tovább, de már a hányinger kerülget, akkor akár meg is hallhatsz.
Egy ilyen eset történt már, ami egy konkrét vízivó verseny volt. Ott egy anya halálra itta magát vízzel az előbb említett módon, de a családja nyert egy nintendo wii-t.
Nos, ha nem így fogyasztasz folyadékot, akkor igyál nyugodtan az előttem hozzászólók által leírtak alapján.
Semmi bajod nem lesz tőle és a sok folyadék még jót is tesz. Tisztítja a szervezetet.
Ha tartósan akarsz fogyni, felejtsd el a "vizes kúrát"!!! Ha sok felesleg van rajtad és attól szeretnél megszabadulni, én a következőt ajánlom neked: Kevés kalória bevitel és kevés étel, hogy a gyomrod össze szűküljön és igyál sok zöld teát no meg a mozgás! A vizes kúra azért baromság, mert egy ideig megy de azzal nem fogsz tartósan fogyni, mert az nem pótolja a tápanyagokat amikre szüksége van a szervezetnek! Ráadásul ha csak vizet iszol, előbb vagy utóbb nem fogja csillapítani az éhségedet, amit még több vízzel akarsz majd csillapítani, aminek a következménye az hogy még jobban kitágul a gyomrod, és ba..hatod a "fogyó kúrádat". Még annyi utóiratként, hogy az update kaját egye az aki kitalálta XDD Remélem tudtam segíteni és sok szerencsét a fogyáshoz!
Ne feledd először mindent fejben kell eldönteni! Ha fejben magabiztos, kitartó és elszánt vagy sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!