Egy 17 Ft-os kifliben hány kalória lehet?
Ne kötekedjetek már csesszétek meg, az az én asztalom, nyilván szerencsétlen úgy értette, hogy most képzeljetek el egy kicsi retardált 17 forintos kiflikét. még mindig jobb, amikor valaki azt kéri, hogy számoljuk ki hány kalória van egy kis tányér borsófőzelékben.
Na szóval, egy kicsi retardált 17 forintos kifliben, ami kb 40-50 gramm, konkrétan 130 kilókalória van.
Köszöntem!
" Nem az ártól függ a gramm...."
És ennyire hülyének ne nézd már. Na mindegy, megértelek, amikor egy önbizalomhiányos mizé voltam pár éve, akkor én is mindenkit tudatlan idiótának néztem, hogy kompenzáljam az önmagamban lévő sötétséget. Alappszichológia.
puszi
Szerintem is 130 körül, de az a maximum.
"Gondoltam lehet viszonyítani, hogy hány gramm lehet az ára alapján." Nem néztem hülyének, csak nézd meg a válaszát ;)
Szerintem még értelmesebb is, mint az átlag. Gondolja, hogy egy 17 Ft-os fostalicska kifli tele van adalékokkal meg minden szarral. Ráadásul felpuffasztották, nem tömény "albános" pékárú.
Annyi esze mindenkinek van, hogy kalória tartalmat nem Ft-ban kell mérni. Annyi már nem mindenkinek, hogy egy kérdést fel is fogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!