Ez mennyire jó? Szerintetek nem léptem át a keretemet?
Reggelire ettem egy lidlis teljes kiőrlésű kenyeret amit bedobtam a pirítóba majd megkentem vajjal és raktam rá 2 szalámit. Ehhez ettem egy paprikát illetve egy paradicsomot.
Ebédemet ilyen 2 óra körül ettem meg ami 2 tortilla volt. ( lidlibe vettem teljes kiörlésű tortilla lapot)
A tortillákba raktam pirított csirkemellett , kukoricát, lilahagymát, paradicsomot, paprikát illetve egy pötty ketchupot mustárt illetve majonézt.
Ez után megettem két cseresznyés rétest amit a nagymamám csinált ( nem rakott hozzá cukrot) .
Sétáltam összesen kb 50 percet a mai nap, kb 180-200 kcalt égettem el.
1500 a napi keretem.
Mindent le kellett volna mérni és beírni a kcal számolóba.
Így ránézésre amúgy pont a kereten belülre tuppelem, viszont kéne még vacsorázni is,azzal valszeg túlléped.
A rétes helyett legközelebb valami normálisat egyél, és szalámi helyett jobb a sonka.
Vacsorázni nem szoktál. Már eddig is tudtuk, hogy étkezési zavaros vagy, de ez a mennyiség egy négyéves gyereknek kb elég.
egy szelet kenyér, meg két tortilla lap. Ez még mindig nincs 800 kalória sem.
A reggelidben nincs feherje. Ossz feherjebevitel is botrány
Vacsora meg hiányzik. Bőven beleférne a keretbe. Ez kb 900-1100 kcal
A rétes szelettől és recepttől függően lehet 310 és 900 kcal is.
Teljesen megtippelhetetlen
Egy szelet toast kenyér (lidl 58%os toast).
A rétes az pedig sima bolti vékony rétes lap és meggy szemek voltak benne . Akkora volt mint egy mosogató szivacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!