Hány kalória lehet 4 szelet 28cm-s sonkás kukoricás pizzába?
Figyelt kérdés
aug. 31. 15:44
1/7 anonim válasza:
Keress kalóriaszámlálókban értékeket, és nézz átlagot. Nulla adat alapján semmit nem tudunk mondani, de nem 4 szelet pizzán fog múlni a fogyásod, nyugi. Rendszeresen ne egyél olyat, aminek nem tudod kalóriatartalmát, és nem lesz baj.
2/7 anonim válasza:
A szelet nem mértékegység, súlyt kellene megadni.
3/7 anonim válasza:
"súlyt kellene megadni"
Meg hogy miből mennyi volt a pizzán, mennyi zsiradékot tartalmazott, hány gramm volt a tésztája, milyen lisztből készült (stb.). Ezért írtam az 1. válaszban, hogy így nem tudunk segíteni, de 4 szelet pizza miatt nem is kell szorongani. Aki meg szorong, az ne egyen olyat, aminek fingja nincs a kalóriaértékéről.
4/7 anonim válasza:
Gondolom én rendelted a pizzá, nem otthon csináltad. Azért is gondolom ezt, mert akkor nem úgy írtad volna, hogy 28cm..
Ha tippelnem kellene, akkor valahol 750-1250 kalória között lehetett.
De nem mindegy már? Megetted? Meg. Finom volt? Valószínűleg igen.
Az #1 válaszolót tudom ismételni, nagyon jól írta: nem egy pizzán fog múlni a fogyásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!