Szerintetek hogyan tovább?
Hova akarsz már fogyni?. 50kg eleve túl kevés. Nem kellene erőltetni. A koplalás nem egészséges.
A szervezet hozzászokik x kcal bevitelhez, és adaptálódik az anyagcsere, így idővel x kalórián már nem fogy. A további fogyáshoz annál is kevesebb kcal bevitel, és vagy több mozgás kell, de egy ponton túl az életminőség rovására megy a kcal bevitel csökkentése, a mozgás fokozásával ha megy akkor túlterheled magad, vagy eleve nem lesz hozzá energiád, főleg kaja nélkül.
Én 2000-2300 kcalt tartok életmódszerűen, mert ez az amit még anélkül elviselek hogy túl gyakran éhes lennék, olyan kajákat eszem amik beleférnek ebbe mondjuk havi eloszlás szintjén, és ha ez alatt eszem pl több napig, már megérzem mert fáradt vagyok, kedvetlen, éhes stb. Abszolut nem érdekel hogy van aki szerint még fogynom kéne 10 kilót, mert szerintem nem reális sem a magasságomhoz nem egészséges, és úgyse tudnám se elérni se megtartani egy életen át. mert ahhoz a mostaninál is kevesebbet kéne ennem ami nem megy, és többet kéne mozognom ami szintén nem megy , mert azt már kimaxoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!