Egy jól megpakolt bódés sajtos tejfölös lángos valójában hány kalória lehet?
Figyelt kérdés
Interneten égbekiáltó baromságot írnak 5-700 van aki 3-400 vicc. Senki nem gondolja komolyan? Én nagyjából 1300-1500-nak érzem. Az az igazi jól megpakolt bódés sajtos tejfölös. Szerintetek mennyi? Tuti hogy ezer kalória felett van. Aki az alattit ír azt kiröhögömmáj. 27. 21:33
11/18 anonim válasza:
Én most kíváncsiságból beírtam egy sajtos tejfölös lángos receptet az kcal számoló alkalmazásomba, ezt: [link]
825 kalóriára hozta ki, szerintem az teljesen hihető.
12/18 anonim válasza:
"Erre megy 150 gr tejföl és 150 gr sajt ha jól megpakotl. Szóval plusz."
Mindj nekem csak egy lángosozót, ahol ennyit rátesznek. A felét sem. Ráadásul a tejfölt hígitják. A bolti tejföl sokkal sűrűbb.
13/18 anonim válasza:
"Valóban 1500 a tippem nekem is."
Ne totóz.
14/18 anonim válasza:
De teljesen mindegy hány kalória, nem kell túl gyakran enni és meg van oldva
15/18 anonim válasza:
6:
A lángosozó címe érdekel, ahol ennyire megpakolják, mert ilyesmit még csak a mesében láttam.
16/18 anonim válasza:
Soha nem főzött. FOgalma sincs mennyi 15 dkg sajt lereszelve.
17/18 anonim válasza:
Aki ilyet ír, hogy 2000-2500, az szerintem nincs tisztában azzal, hogy ez a mennyiség egy közepesen aktív férfi NAPI szükséglete. Ugye nem gondoljuk, hogy ezt 1 sajtos-tejfölös lángos megoldja?
18/18 anonim válasza:
Sima lángos 350 körül van, átlagos feltéttel a duplája, extra feltéttel háromszorosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!