Szerintetek ez mitől van?
Tehát ma reggel reggeliztem egy vajas teljes kiőrlésű piritóst és ittam hozzá egy kávét. ( minden nap ez a reggelim). Ezzel tök jól lakok mindig. Aztán ilyen 2 körül hazaértem és ettem egy nagy adag spenótos tésztát illetve 200 g mini light mozarellát. ( repetáztam a spencsis tésztából mert annyira fincsi volt). Utána ittam egy kávét, illetve ettem 2 db mini islert, tudjátok amit lehet kapni a boltokba ilyen tálcán.
Tudom hogy este nem mérjük meg magunkat viszont most 58,8 voltam, tegnap este 58,1 voltam. És most kicsit elbizonytalanodtam. Egyébként mostanában fog megjönni, mert kerek egy hónappal ezelőtt jött meg, az is lehet hogy ettől van ez .
Hozzáteszem hogy sétáltam 4,5 km-ert.
168 cm és 18 éves vagyok.
További szép estét!
Simán ingadozik az ember súlya napi szinten egy kilót, ne foglalkozz vele. Hetente van értelme mérni magad.
De remélem azért vacsoráztál is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!