Hogy lehet ilyen vékony, ha ennyit eszik? Többi lent.
Dietetikussal összeállított, kaloriabazisban számolt etrendtől nem tudtam hízni a megfelelő ütemben
De ez már rég volt, szülés után beállt a súlyom.179 cm hez az 52 kg nagyon nagyon kevés volt!! 54 kg voltam a hízó kúra végén és azonnal lement ahogy nem tartottam az erőltetett evést
Most szülés után 4 évvel 62 kgvagyok, vékony de nem sovány. Most ezt tartom, pedig nem figyelek az evésre
Mondjuk nem csoda: fél cs. keksz meg 5 db kenyér az lószr... Ennyitől egy értelmes ember éhen hal.
Ez konkrétan éheztetés.
"Hát de gondolom ebédel is meg ilyenek"
Nem érted, hogy ez csak egy tiktok videó? Ebből nem lett következtetni több hét kalóriabevitelére.
10
Azért nem ebből áll ám a fogyás/hízás téma, ez azért több összetevős dolog.
Például rengeteg múlik az anyagcserén is. Van akinek gyors, van akinek tetű lassú.
Rengetegen meghíznak a dohányzás abbahagyása után, azok is, akik pontosan ugyanannyit esznek mint előtte, tehát nem változtatnak sem az az étel mennyiségén sem a minőségén. Ennek az a triviális oka van, hogy a dohányzás gyorsítja az anyagcserét, amikor pedig valaki leteszi, akkor belassul.
Ahhoz, hogy egy olyan mint a 9-es válaszoló felszedjen 5 kilót, rengeteg meló és nem is feltétlen egészséges hosszú távon. Nekem hozhatsz minden nap 1 tábla csokit, mert nem fog történni semmi, más meg ránéz 1 tábla Milkára, aztán fel is szaladt neki 2 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!