Hasmenés a diéta alatt?
Január óta 93 kg-ról sikerült lefogynom 84 kg-ra. Egész jól éreztem magam, nem volt probléma. Eleinte szinte csak sportoltam, aztán az étkezésemet is beállítottam napi 1700-1800 kalóriára. Már olyan egy hete hasmenéssel küzdök. Nem igazán tudom mitől lehet, az édesítőszereket minimálisan fogyasztom, inkább beleszamolom a napomba. Leírom mit ettem például tegnap és ma:
Tegnap:
R: csokis kekszes Cerbona 20g
Zöldalma 193 g
E: brokkoli krémleves 300g
Jogobella 0% 150g
Tésztasaláta: 100g
Rántott hús 85g
V: Tortilla lap 11g
Paprikás krumpli 119g
Chips 71g
Sör 250ml
Ma:
R: csokis müzli 35g
Jogobella 0%
San benedetto zero 375 ml
E: paradicsomleves betűtésztával 250g
Kókusz-mandula latte 330ml
Tésztasaláta 112g
Rántott hús 36g
Eper 147g
+ Vacsorázhatok 700 kcal értékben ( ami nem lesz annyi)
Tudom, nem hangzik változatosnak, de általában két napra főzök és igyekszem variálni. Mi lehet a probléma? Eddig nem puffadtam és görcsöltem.
Mondjuk az édesítőszeres meg 0%-os vackok sok embernél okoznak hasmenést.
Egyél normális cukrot normális mennyiségben és akkor nem lesz ilyen bajod.
Igen, valóban látom mire írtad (3).
A rántott husi és a tészta sajnos hétfőről (szüleimtől) maradt, de mivel nem szerettem volna kidobni,ezért osztottam el kettőbe, hogy valóban ne legyen sok kalória szempontjából és megterhelő a hasamnak. A recepteket is ki szoktam számolgatni általában, így belefér akár egy szegényesebb paprikás krumpli. Egyébként sok zöldséget eszek, általában ebédre és vacsorára, ami leginkább brokkoli, uborka, saláta. Kefirt és magvakat nem szoktam fogyasztani, mert akkor válna számomra tarthatatlanná a kalória számlálása. Ehelyett inkább natúr joghurtot szoktam enni akár fehérjeporral, zabpehellyel vagy gyümölcsökkel. És a folyadékot nem írtam le, mert feltételezem a víznek nem lehet köze a hasam rossz közérzetének. :) Tehát szerencsére nem így néz ki minden napom, a munkám miatt több "utaztatható" dolgot is fogyasztottam sajnos. És ezt érzem gondolom.
Így hogy említettétek valóban a zero termékekből lehetne visszább venni. És köszönöm az észrevételeket.
ne hordjatok mar igy le!!! 3as miert kell igy beszelned?!
Szerintem szuper hogy igy lefogytal eddig es tok jo hogy igy eszel. van benne csoki meg husi meg teszta. nem vonod meg magadtol hanem az osszbevitelt figyeled.
a hasmenes lehet akar egy kis virus amit bekaptal...lehet stressz is, faradtsag... nem mindig a kajaval fugg ossze.
ha nem faj a hasad kulonben es jol erzed magad semmi baj nem lesz.
megy a hasad kicsit ennyi.
talan hanyagold egy ket napig a tej termekeket es alkoholt es dobjal be egy-ket kefirt a jogobella helyett. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!