Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kaloriát tartalmas a...

Mennyi kaloriát tartalmas a következő menü?

Figyelt kérdés
McFish 5 dl cola nagy burgonya + duplasajtburger 4 dl cola, közepes burgonya

2023. jan. 3. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Duplasajtburger 461 kalória, a cola 388, burgonya 762, ami így 1611 kalória, és pluszban nem tudom, hogy mit értesz a "Mcfish" alatt, mert így nem dob ki semmit sem a McDonald's oldala (én pedig nem nagyon szoktam ott enni, szóval nem tudom) mert igen, amúgy a kalóriák mind megtalálhatóak a weboldalon. :) Ha a filet-o-fish-et érted azalatt, akkor az pluszban még 332 kalória, szóval durván mindez 2000 kalória volt. De amúgy ezt te is megtudod nézni. [link]
2023. jan. 3. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 OFF, de a hozzászólásodtól most állati öregnek érzem magam. A McFish már ennyire őskövület, hogy vannak, akik soha nem hallottak róla, és az internet sem emlékszik már rá? :D Egyébként a Filet-o-fish lesz az, csak a mezozoikumban még McFish volt a neve.
2023. jan. 3. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

#1-es vagyok.

Egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor ettem a McDonald's-ban, szóval nem feltétlen te vagy az öreg, hanem én sosem ettem annyira ilyen helyeken, szóval sosem voltam annyira jártas, hogy konkrétan milyen termékeik vannak. :D Az internet pedig lehet, sőt biztos emlékszik még a McFishre, csak én a McDonald's weboldalán nézelődtem, és ott nem találtam ilyesmit, de valószínűleg az internet továbbra is emlékszik rá. :)

2023. jan. 3. 20:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. jan. 3. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!