Ez tényleg ennyi kalória volt?
Sziasztok.
Megettem egy lipóti kiflit reggelire, ami 300 kcal, apukám készítette el, mivel figyelek az alakomra, meg kértem, hogy kevés zsírt tegyen bele, agyonrakta zsírral nyilván. Így összesen 1800 kalóriával számoltam, megettem mert iszonyat éhes voltam. Az ebédem 900 lesz. Most is rettenetesen éhes vagyok. Ez tényleg ennyi kalória volt? Úgy hogy egyáltalán nem is táplált?
Ha 2 cm vastagon állna benne a zsír, akkor sem lenne 1800 kcal.
Ha ennyire kényszsres vagy, ajánld fel hogy te csinálod neki is, magadnak is a reggelit.
Egyébkent számoljunk kb 40 gramm zsirral, ez is tulbecsuli. Az 360 kcal. Osszesen 660 kcal. Boven nem 1800
És amíg nincs benne rost és fehérje addig nem fogsz egy óránál többet jóllakni egy ételtől. Kellene mellé zöldség, sonka, tofu, túró, joghurt közül valamelyik. Na nem tehetitek meg, akkor csak vegyél egy nagy csomag utifumaghejat es egyek 1.5 evokanallal az etkezesek melle vizbe keverve (magaban nem fog menni). Elotte es utana igyal sok vzet hogy legyen ido a gyomrodban felpuffadni. Na ez fog elteliteni.
Masik opcio, hogy vesztek száraz hüvelyest. Kilója 1000 ft alatt van, de legyen 1000. Már 50 grammmal is be tudsz vinni valamennyi fejerjet es rostot, ami habar macer beaztatni, megfozni de csak 50 forint. Es jollalat, garantaltan.
Köszi mindenkinek
Ki mondta h nem mozgok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!