Mennyi kg-t kellene még fogynom ezek szerint?
Bocsi, de ez hosszú lesz.
Fogyókúrázom egy ideje és mivel a múlthéten már éreztem, hogy nagyobbak a 38-as nadrágok, ezért tegnap próbaképpen felvettem egy 36-ost. A combomon simán feljött, be is tudtam gombolni, sőt a cipzár is majdnem végig felment, mert erőltettem. A cipzáron látszik, hogy még szűk. Viszont a 38-as olyan nagy rám, hogy kellemetlenül lóg a fenekemnél és a combomnál. Ezek szerint 2 méret között vagyok? Mennyi kellhet még a 36-os méret eléréséig? Kb hány kg vagy mennyi idő? A fogyókúrát augusztus elején kezdtem és akkor a 38-as nadrág volt rám olyan szűk, hogy rosszul is állt és a cipzár ugyanígy lecsúszott és a képeket összehasonlítva is mintha több mint 10 kg leolvadt volna. Fuh nagyon előnytelen volt akkor a ruhák többsége. Szóval ennek fényében lehet, hogy kb 10 kg van 2 méret között? És még kell 5kg? Vagy annál kevesebb?
Kinek mi a tapasztalata? Mennyi idő alatt tud lefogyni egy ruhaméretet.
Amúgy nem koplalok, mindent eszem már és kicsit lassult is a fogyás, de nem baj, csak jó lenne 1 hónap múlva már kisebb ruhákat hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!