Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kg-t kellene még...

Mennyi kg-t kellene még fogynom ezek szerint?

Figyelt kérdés

Bocsi, de ez hosszú lesz.

Fogyókúrázom egy ideje és mivel a múlthéten már éreztem, hogy nagyobbak a 38-as nadrágok, ezért tegnap próbaképpen felvettem egy 36-ost. A combomon simán feljött, be is tudtam gombolni, sőt a cipzár is majdnem végig felment, mert erőltettem. A cipzáron látszik, hogy még szűk. Viszont a 38-as olyan nagy rám, hogy kellemetlenül lóg a fenekemnél és a combomnál. Ezek szerint 2 méret között vagyok? Mennyi kellhet még a 36-os méret eléréséig? Kb hány kg vagy mennyi idő? A fogyókúrát augusztus elején kezdtem és akkor a 38-as nadrág volt rám olyan szűk, hogy rosszul is állt és a cipzár ugyanígy lecsúszott és a képeket összehasonlítva is mintha több mint 10 kg leolvadt volna. Fuh nagyon előnytelen volt akkor a ruhák többsége. Szóval ennek fényében lehet, hogy kb 10 kg van 2 méret között? És még kell 5kg? Vagy annál kevesebb?

Kinek mi a tapasztalata? Mennyi idő alatt tud lefogyni egy ruhaméretet.

Amúgy nem koplalok, mindent eszem már és kicsit lassult is a fogyás, de nem baj, csak jó lenne 1 hónap múlva már kisebb ruhákat hordani.

2022. szept. 26. 10:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Folytasd tovább! Ha a cipzár szűk csak szerintem max egy hónap kell ahhoz, hogy az a naci jó legyen ha ugyanebben a tempóban haladsz
2022. szept. 26. 10:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! 😊
2022. szept. 26. 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Kb 7-10 kg van két méret között. De különböző márkák és fazonok, anyagok között méreten belül is lehetnek nagy eltérések. Meg az alkat sem mindegy, meg hogy honnan, milyen arányban fogysz. Én pl felsőtestben vagyok erősebb, a lábaim, csípőm vékony/keskeny, nekem 36 és 38 között 7 kg volt.
2022. szept. 26. 12:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Teljesen alkat kérdése. No meg szabásé.

Minden boltban máshol nagyobb és máshol kisebb egy névlegesen ugyanakkora nadrág

2022. szept. 26. 12:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pl 69-70 kg körül voltam, amikor vettem egy 40-es nadrágot. 2 kilót fogytam, és a nadrág hirtelen lógni kezdett rajtam, muszáj volt újat vennem, és vettem is egy 38-as nadrágot (ugyanaz a nadrág, csak kisebb méret). Most pedig 64 kg vagyok, és a 38-as már viszonylag bő, és engem már zavar, hogy ilyen, viszont próbáltam egy 36-os méretet ugyanabból a nadrágból, és a combomon egyáltalán nem akar felmenni, és mindezt úgy, hogy amúgy van olyan 36-os nadrágom, ami simán felmegy rám. Szóval ezt így nem lehet megmondani, nekem pl. két kiló különbség volt a 38-as és a 40-es között, ami hihetetlen, de tényleg ez volt, aztán van olyan nadrágom, amiben a 36-os simán rám megy, de van, amelyiket a combomon egyáltalán nem tudok felhúzni. De amúgy ha csak a cipzárnál szűk, akkor kétlem, hogy oda 5 kg mínusz kéne még.
2022. szept. 26. 13:26
 6/13 NTBS ***** válasza:
Néhány kg.
2022. szept. 26. 16:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Tök random.

Nekem van 38-as nadrágom ami tök jó, 40-es, ami szintén jó, 42-es kicsi, 36-os nagy :D

Szóval próbálgasd, mert márkafüggő is.

2022. szept. 26. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:
7. Azért tényleg milyen brutál, hogy ekkora különbségek vannak, 42-es kicsi, 36-os nagy :D ...de valóban így van :)
2022. szept. 26. 18:36
 9/13 anonim ***** válasza:

"Én pl 69-70 kg körül voltam, amikor vettem egy 40-es nadrágot."

Na látod, én 55 kilósan is vettem 40-eset. a dereka bő volt, öv kellett rá, de a fenekénél meg passzos volt.

Nem a méreteket kell nézni, hanem hogy jó-e rád a ruha.

2022. szept. 27. 01:00
 10/13 anonim ***** válasza:
az én 66 kilómra meg 36-os kell :) nem a kg-k számítanak
2022. szept. 27. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!