Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Keves kalorias kaja amitol...

Keves kalorias kaja amitol tele erzem magam?

Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Tonhal saját lében
2022. júl. 19. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségfélék kevés zsiradékon párolva, sütve, pirítva vagy éppen nyersen
2022. júl. 19. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Zöldség, bulgur/rizs/köles, sovány hús
2022. júl. 19. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
A zöldségek a legalacsonyabb, legnagyobb volumenű ételek (kivéve a hüvelyesek). Viszont alapvetően nem laktatnak sokáig. A legjobb, ha mindhárom makró szerepel az étkezésedben, úgy laktat a legtovább. Én néha szeretek sokat enni, mármint, tényleg SOKAT. Ilyenkor egy kis sovány húst, meg valami olajos dolgot (pl olajos magvak, avokádó, igen, annak is magas relatíve a zsírtartalma, vagy egy kis olíva olajat) eszek irgalmatlan mennyiségű zöldséggel. Speciel nem szeretem se párolva, se sütve őket, így nyersen eszem általában. Hol salátába, hol csak simán felszeletelve mellé. Pukkadásig szoktam ettől lenni, relatíve kevés kalórián. Utána 4-5 óra, mire újra enni tudok. De olyan is van, hogy megeszek egy "üres" salátát, és utána desszertnek egy fehérje shake-et iszok, némi gyümölccsel. Szintén sok idő, mire újra éhes leszek.
2022. júl. 19. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a jolly joker kaja amikor màr nem kellene ennem, de éhes vagyok, az útifűmaghéj-(vegán)fehérje puding sok mirelt gyümivel, valamincukormentes sziruppal és mogyivajporból készült öntettel.

Egy kisebb tálnyi adag kb 200 kcal és brutálisan jól lakom vele.

2022. júl. 20. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!