Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fitbit aktivitásmérőkről...

Fitbit aktivitásmérőkről vélemények?

Figyelt kérdés

Fitbit charge 5 az ami jelenleg elnyerte a tetszésemet. Mennyire megbízható, pontos? Negatív tapasztalatok is érdekelnek.

(tudom nem teljesen fogyókúra téma, de hátha itt többen látjátok a kérdést)

2022. jún. 21. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Egyik aktivitásmérő sem pontos, sőt.. Sem órán, sem telefonon, sőt, még a konditermi gépeken sem. Ha emiatt akarsz órát venni, vagy bármit, akkor felesleges.
2022. jún. 21. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok, vélemények érdekelnek az óráról. Nem az volt a kérdésem, hogy szerinted vegyek-e. Eddig is használtam, cserélni akarom.
2022. jún. 21. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fitbit Charge van, a másodikkal kezdtem, aztán a 3, most a 4-et használom majdnem két éve. Én alapvetően nem aktivitásmérőnek vettem, hanem mert tönkre ment a hagyományos karórám, és ez olcsóbb volt, pláne hogy pont le volt akciózva.

Nagyjából meg voltam vele elégedve, az időt nyilván mutatja, a lépések mérése nagyjából pontos, az emeleté is, megtett út is. Amit nagyon durván felébecsül, az a kalóriafelhasználás. Simán 3000 felett mutat egy átlagos napon, mondjuk ez engem pont nem érdekel, csak röhögök rajta. Viszont magához képest következetes, ha durván aktív vagyok, akkor felmegy 5000-ig, ha meg egész nap ki sem kelek az ágyból, akkor 1500.

Samsung telefonom van, tökéletesen működik a szinkronizáció, hívást, sms-t, WhatsAppot azonnal mutatja az óra, a naptárbejegyzéseket is, szóval ebben nagyon jó. De nagyon olvasd át, hogy melyik telefonnal működik, mert rendesen leírják, hogy mivel nem.

Ami nagy szar, az nőként a ciklus követése, nem veszi be az adatokat. Az elején még jó volt, de mióta a google megvette a céget, egyszerűen nem tudom átállítani az általa generált adatokat. Szóval kiszámolta magának, hogy mikor kell menstruálnom, ez egy ideig pontos is volt, aztán jött egy stresszes és beteges időszakom, akkor teljesen összezavarodott a menstruációm, és nem bírtam tudtára adni az appnek, hogy nem, nem menstruálok épp, majd csak egy hét múlva. Azóta se működik a dolog.

A google miatt fizetős lett egy csomó jó cucc az appben, úgyhogy alig várom, hogy tönkremenjen az óra, hogy válthassak valami másra.

De az óra alapvetően jó, felismeri, ha épp futok, kerékpározok, mondjuk pinpongozni is szoktam elég komolyan, arra mindig azt írja, hogy aerobik.

Méri az alvásfázisokat, gondolom, abban sem téved nagyon, de azt ugye nem tudom leellenőrizni. Csak azt látom, hogy tényleg akkortól írja, hogy alszom, amikortól ténylegesen.

2022. jún. 21. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én most inkább mi band 6ot választanám.
2022. jún. 22. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem 6ot 7et bocsanat
2022. jún. 22. 08:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

#5: Én is néztem és egészen tetszetős. Azt lehet tudni hogy lesz-e pro verziója amely rendelkezik GPS-sel?

2022. jún. 22. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem
2022. jún. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!