El akarok kezdeni kalóriát számolni, viszont pár dolog nem tiszta még annyira. Ha például enni akarok egy szendvicset és meg akarom kenni vajjal, sajtkrémmel stb. azt hogyan tudom kiszámolni hogy az nagyjából mennyi gramm?
Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet olyan sok de ha már elkezdek kalóriát számolni pontosan akarom csinálni. Meg ha pl. ketchapot vagy mustárt nyomok a tálra valami mellé azt hogyan mérjem le?2022. márc. 11. 19:43
11/11 anonim válasza:
#10, persze, fogyni és súlyt tartani is tudtam, sőt terhesen hízáshoz is jó volt. Nekem nagyon bevált a kalóriaszámlálás (persze a többi tápanyag számolását is beleértve).
De itt a mérési technika volt a kérdés, aminél igazából mindegy, hogy számoláshoz vagy mondjuk egy recepthez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!