Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek mennyit kellene...

Szerintetek mennyit kellene meg fogynom?

Figyelt kérdés

94 kilóról indultam, 154 cm vagyok. Jelenleg 67 kg.

Összesen 2 év 3 hónapja csinálom a diétát/élerkódváltást. Kezdem megunni a napi 1350 kcalt, 1600on még simán súlyt tartanék csak nem fogynék. Szerintetek áttérhetem lassan vagy még fogyjak?

23N

2021. dec. 5. 23:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tarthatsz szünetet, a "diet break" egy hasznos dolog lehet, ha utána újult erővel tudod folytatni. Mondjuk újévig fenntartási kalórián eszel, és utána megint leviszed. Kicsit pihen a szervezeted a kalóriadeficittől (nekem elég alacsonynak tűnik a fenntartásid is, nekem szintén alacsony lányként, sporttal 2000 körül van).

Ezekkel a paraméterekkel még a túlsúlyos kategóriába esel, én hasonló paraméterekről indultam, az első célom az volt, hogy a normál bmi tartományba belessek. Esetedben ez még egy 9-10 kg. Utána már gyakorlatilag attól függ, hogy te mivel érzed jól magad, de igazából ez is csak egy irányadó szám.

2021. dec. 5. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
50-55 legalábbis a bmi szerint kb annyi a jó...de nem ezért írtam, szerintem kB így lenne esztétikus.
2021. dec. 5. 23:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még egy 12-13 kg-t nem ártana leadni, az már egy egészséges súly lenne. BMI szerint szerintem a fölső határ ilyen 55-56 kg körül lehet, az az egészséges tartomány felső határa.
2021. dec. 6. 00:09
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi!.

Az lemaradt, hkgy 9.5 kg tiszta izom van rajtam

2021. dec. 6. 06:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem 50 kiló körül lenne ideális.

Nem lehetne kicsit többet enni és sporttal lemozogni? Akkor nem kéne túl szigorú diétát tartanod.

2021. dec. 6. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Annyit, ahogy már tetszel magadnak! Elvégre nőnél ez az első, hogy magának tessen, ha másnak tetszik az még neki kevés, férfiak akarnak első sorban másnak tetszeni!
2021. dec. 6. 10:54
 7/12 A kérdező kommentje:

a kérdés félig demonstráció volt. az orvosom, dieteikusom és edzőm szerint az egészséges testsúlyom (vázizom, testzsír, testvíz alapján) 62 kg, tehát még 5kg minusz. Jelenleg pedig minimálisan vagyok túlsúlyos, kb az egészséges tartomány tetején. Ez is mutatja, hogy a BMI egy marhaság és max viszonyításnak jó.

A másik demonstrálni kívánt példám hogy annyi tényt kihagytam, ami mind hatással van a számokra. Például mindezt heti 2db 1,5 órás súlyzós és heti 1db 1 órás kardió edzés mellett csinálom. És igen, így 1600 kcal a súlytartási kalóriám.

egy szóval: az alacsony lányok élete szívás

köszi mindnkinek a segítő szándékot. egyébként látom is magamon, hogy van még hátra kb 5, max 7 kiló a tökéletes bomba formához, és adtatok si jó adag motivációs löketet

2021. dec. 6. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Képpel nem tudnád ‘demonstrálni’ a mostani helyzetedet? :D szerintem annyira nem lehet sok plusz rajtad, pláne ha az a 9-10kg izom is valós adat. De valóban az 5kilótól többet felesleges leadnod.
2021. dec. 6. 21:43
 9/12 A kérdező kommentje:
gyors véleményváltás :DD
2021. dec. 6. 21:52
 10/12 anonim ***** válasza:
8-as vagyok: ez volt az első válaszom :D
2021. dec. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!