Babfőzelék diéta alatt?
Figyelt kérdés
Kenyér, tejföl hús nélkül enném csütörtökön ebédre. Egy tányérral, 250gramm babot enné(n)k, nekem kb 125gramm jutna.
Kalória amit ehetek az 1600kcal, reggelim 250kcal a vacsora is, tehát 1100kcalon belül jól jönne.
Pontos értéket sehol sem találtam mennyi 100gramm babfőzelék kalóriára osztva.
Valahol 89 máshol 250...
2021. szept. 14. 23:49
1/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 1kg felesleg van már csak rajtam, 20kg-ot fogytam fel év alatt és nem akarom elszurni, de nagyon megkívántam a babot, nagyon szeretem. Sima babfozeleket ennek lisztes rantassal, fűszerekkel (paprika vegeta stb) hús tejföl kenyér nélkül
2021. szept. 14. 23:50
4/12 A kérdező kommentje:
2# Koszi :D
3# Egy tányér (125g szarazbabból) babfőzelék mennyi kcal?
2021. szept. 15. 00:39
6/12 anonim válasza:
Add össze az alapanyagok kalória tartalmát és úgy számold ki. Bár a legjobb tanácsom az volna, hogy ne izgulj egy bableves kalória tartalmán.
8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom. Nálam olyan 400kcal jön ki. :D
2021. szept. 15. 09:17
9/12 anonim válasza:
Egyed. Egészségedre. Max. felpuffadsz és azért leszel kövér.
10/12 anonim válasza:
4-5-600 kcal, attól függ mennyi liszttel és zsíradékkal (olajjal) van a rántás készítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!