Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez egy jó megoldás lenne?

Ez egy jó megoldás lenne?

Figyelt kérdés

Kb. már 1-2 hónapja ilyen 1100-1200 kalória körül eszem egy nap.

Tudom, hogy ez nem jó és, hogy a szervezetem raktározni fog és már próbáltam is ezen változtatni, de ugye elkezdtem hízni és valahogy mindig ott kötöttem ki, hogy 1 hét után visszaestem. Jelenleg nem mozgok/edzek semmit mert egész nap suliba vagyok és nincs hozzá kedvem. Az a tervem, hogy nyáron minden nap edzeni fogok és, hogy eleinte 100-200 kalóriával növelem a napi bevitelem és, hogy ezt le is mozgom.

Így is hízni fogok amiatt, hogy a szervezetem elraktározza vagy ez, hogy működik?

2021. jún. 4. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyivel emeled, hogy a mozgást is belekalkuláld. Ha pl. most viszel be 1200 kalóriát, de akkor elégetsz majd 400-at edzéssel, akkor 1600-at vigyél be.
2021. jún. 4. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt fokozatosan kell emelned 100-200 kalóriával... Valamennyit biztos, hogy hízni fogsz, mert az alapanyagcseréd nagyon lelassult az alacsony kalóriabeviteled miatt. Miután az anyagcseréd újra beállt, már többet ehetsz 1100-1200 kalóriánál, anélkül hogy híznál és a fogyás is jobban megy majd.
2021. jún. 5. 08:30
 3/4 krwkco válasza:
100%
Próbáld ki, hogy ebéd és vacsora előtt edzel. Nem sokat, csak egy félórát. Akkor kiürülnek a cukor és glikogén raktárak. A szervezeted ezeket fogja pótolni és nem zsírrá fogja alakítani a bevitt kalóriákat.
2021. jún. 5. 11:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. jún. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!