Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1176 kalória elég a súlytartás...

1176 kalória elég a súlytartáshoz?

Figyelt kérdés

Ma számoltam meg először egy napom kalóriáit a Yazioval, úgyhogy ez nekem még izgi. És nem értek hozzá, hogy ez most milyen, sok vagy elég, stb. Máris leszögezek pár dolgot: igen, a belélegzett oxigénmolekulákat is beleszámoltam, mára lezártam az evést nyilván, és ami a legfontosabb, hogy semmi nem befolyásolt, akkor ettem amikor már kellett; egy teljesen átlagos napon, tehát az összes többi napi menü is valahogy így néz ki.

Viszont még így is emelem a tömegemet bizonyos időközönként; minden hajmosáskor mérem. Nem tudom hogy csinálom, hogy mindig tudok "erődösni", és sose mennek vissza a dekák, sziklaszilárdak. Mindig tud több lenni. Hát ezért mértem most össze, hogy mögé lássak a dolognak.

Mai energiám még egyszer: ezerszázhetvenhat. Ülőmunkát, pontosabban egy nehéz vizsgaidőszakot végzek. '98-as néni vagyok.

Jöhetnek a kövek, de légyszi csak az vessen aki ennél szigorúbban él, köti! De annyira nem félek, mert Yazion fogyás van beállítva és még így is bevághatnék vagy 500 kalóriát (de mondtam hogy nem fogok). De mint mondtam nem értek hozzá, úgyhogy ki lehet javítani.

2021. máj. 27. 21:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
1176 kcal még diéta alatt is édeskevés, nemhogy súlytartás alatt. Ha bármire képes vagy az egészségedért, akkor emelj a beviteleden.
2021. máj. 28. 07:25
 12/26 anonim válasza:
100%
Ennyi kalóriabeviteltől nem fog állni a súlyod. Csak csökkenhet. Minimum 1500 kalóriát kéne enned (és ettől is fogysz bőven), ez nagyon kevés! (Hidd el, nem a levegőbe beszélek, tapasztalatból írom.)
2021. máj. 28. 08:42
 13/26 anonim ***** válasza:
Én 1300-at eszek 150 centis nőként. Kevesebbet nem is tudnék, mert kopogna a szemem az éhségtől. Jelenleg így heti 0.5-1 kilót fogyok (mikor hogy). Bőven fel kellene emelned 1600-1800-ra súlytartáshoz.
2021. máj. 28. 08:59
 14/26 A kérdező kommentje:

De igen ennyit eszek mert emelkedik a súlyom mégis. Lassan, de folyamatosan, mindig meglep az újabb eredmény. Esküszök rá hogy hízok, nem értem a dolgot, hogy ez hogy jön ki. És nem merek többet enni.

És azt is mondjátok el tényleg, hogy melyik része trollkodás az irománynak, mert itt elég sokat összeírtam. De mostmár jelentem a kedves embert, mert többen is lájkoltátok ezt az igazi trollt, de ez nem segít nekem.

2021. máj. 28. 10:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Akkor valamilyen anyagcserebetegséged van, pl. pajzsmirigy-alulműködés. Az sajnos okozhat ilyet. A háziorvosodhoz fordulj, ő tud kivizsgálásra elküldeni.
2021. máj. 28. 10:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Hashis vagyok de kit érdekel, szedek rá gyógyszert, én csak a kalóriák felől tudok valamit tenni a dologért.

A hatost meg az összes őt like-olót is kinyírnám még mindig. Igenis hallottam már ilyenről, hogy valaki napi 1200 kalória mellett szedett fel még tizenpár kilót, úgyhogy ezért mertem kiírni! Van ilyen, még nálam is.

2021. máj. 28. 10:44
 17/26 anonim ***** válasza:

Amúgy hány kilót akarsz tartani ezzel a kalóriával?

Lehet izom tömeg is az a plusz kiló. Inkább centikben kéne mérned magad.

2021. máj. 28. 12:02
 18/26 A kérdező kommentje:
Csak egy egészségeset. Jó lenne már a mostanit mondjuk, 72-73-at. Pedig a magasságomhoz 58-60-at mondanak ideálisnak. Nem megy sehogy és bele vagyok betegedve teljesen, önutálatom is hatalmas.
2021. máj. 28. 12:10
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Na gyere gyilkolj le anya :D

Amúgy komolyabbra fordítva: valszeg előzetesen már elkúrtad a diétád, ezért most ilyen "túlélő" módba kapcsoltál és már megpróbál mindent tartalékolni a szervezeted. Azért hittem, hogy trollkodsz, mert kb. mindenki tisztában van vele, hogy még a gyerekek is többet esznek 1200 kalóriánál, ez tényleg k*vakevés (+ ez a fennhang amin írtál elég trollkodós style btw). Hidd el a túl nagy kalóriadeficit hamar visszássá válik, mert amikor abbahagyod a diétát mégtöbb jön fel mint amennyit leadtál. Továbbá szinte biztos, hogy a szükséges tápanyagokból nem tudsz eleget bevinni, emiatt hiánybetegségeid alakulhatnak ki (hosszútávon fognak is). Nem tudom hogy lehetne innen okosan visszajönni, valahogy szépen fokozatosan egyre többet enni + több mozgás, de ne nekem meg random "fogyókúraexpert" gyk-soknak higgy, hanem inkább kérdezz meg egy szakembert ha ennyire fontos

2021. máj. 28. 12:31
 20/26 A kérdező kommentje:

Legelőször: szó sincs diétáról, nem tudom hányszor írjam még hogy nekem ez a semmitől sem befolyásolt evési szokásom. Szúrópróbaszerű nap volt lemérve, kész. Csak akkor eszek amikor éhes vagyok, egyszerűbb nem is lehetne. Viszont az evéstől még mindig kicsit félek, amióta folyamatosan tömegelek és a látvány is egyszerűen szörnyű, főleg a megmagyarázhatatlansága.

Nem tudok mit mondani a fennhangra, nem sokat gyakorizok hogy ezt ennyire ismerjem. Sajnálom de annyira undorító az indokolatlan hízásom meg én is, hogy nem bírok nem utálkozva beszélni róla, ezt sajnálom, de minden leírt igaz, így egész a történet. Nem gondoltam hogy deficitben vagyok, de még most sem, hanem hogy inkább többet eszek mint amit felhasználok. Igen, ezek szerint 1200 kcal mellett is.

2021. máj. 28. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!