Ebben a pizzában hány kalória lehet?
Figyelt kérdés
32cm-es vékony tésztájú. Feltét: sajt, sonka, kukorica. A pancser pizzériából lesz rendelve ha ez számít valamit. A helyzet hogy megnéztem az oldalukat de nem írják hogy miből hány gramm van a pizzán így nem tudom kiszámolni..:(. Gondoltam megpróbálom itt hátha valakinek van ötlete, hogy mennyi lehet, esetleg ha más is rendelt ilyen pizzát, az hány kalória volt?2021. ápr. 8. 20:26
2/9 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél ne egyél pizzát!
Ha annyira kívánod max 1 szelet
3/9 anonim válasza:
Ha belefér a keretedbe,egyed nyugodtan
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1- és 3-mas válaszolónak! Szerintetek ez az egész pizza hány gramm lehet?
2021. ápr. 8. 21:20
5/9 anonim válasza:
1200kcal
#4 kb 300-400gramm
De ha ennyire érdekel miért nem merted le?🤦♀️
6/9 A kérdező kommentje:
Azért nem mértem le mert mondjuk ma lesz megrendelve és tegnap este nem volt mit lemérni? Nem értem minek kell rögtön kötekedni anélkül, hogy tudnál bármit is.
2021. ápr. 9. 12:35
7/9 anonim válasza:
#6 akkor mérd le ma és utána edd meg :)
8/9 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Edd meg, mert finom, és ne agyalj hülyeségeken.
9/9 anonim válasza:
Ha dietazol, de pizzát ennél akkor próbáld meg elkészíteni magadnak egészségesebb formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!