Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha ünnepek alatt túl lépem a...

Ha ünnepek alatt túl lépem a kalóriát pár szelet sütivel,az nagy baj?

Figyelt kérdés
Tartom a keretemet hűségesen,de szeretnék legalább holnap anyum sütijéből enni. Megáll a fogyásom?
2021. ápr. 4. 15:40
 1/7 anonim válasza:
100%
Ilyenkor ne agyalj ezen, edd meg azt a pár darab sütit, aztán keddtől folytatod a diétád. Egyébként a lelkednek is jót tesz, és valamennyire fel tudja pörgetni az anyagcserét egy-egy nap kilengés nap ritkán.
2021. ápr. 4. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyenkor pár szelet süti simán belefér, csak azért ne szaladjon el veled a ló. Ha normálisan eszel, ennyi teljesen oké és nem fog megállni tőle a fogyásod. Majd másnaptól folytatod ugyanúgy a megszokott módon.
2021. ápr. 4. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szinte ugyenezt a kérdést tettem fel és engem meggyőztek a kommentelők, hogy nem kell ilyesmik miatt bestresszelni a lényeg hogy élvezd ki azt a napot és ne aggódj azon, hogy kicsit csaltál.
2021. ápr. 4. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Akkor nem rugózom rajta. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
2021. ápr. 4. 16:11
 5/7 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
100%

az a lényeg, hogy sose mondd azt "pár szelet" után, hogy:

"áhhh, mostmár mindegy" és zabálj be egy tepsivel :D mert az árt. Pár szelet nem árt. Főleg ha belekalkulálod. Nem is nagyon 1 napban érdemes ilyenkor gondolkodni, hanem jobb 3-4 napban. Nyilván az hogy másnap koplalsz az aznap bevitt és már elraktráozott kalóriákon keveset segít, és a mozgás is, de igazából nem olyan véresen komoly korlát az a 24 óra, tehát ha másnap picit kevesebbet viszel be, vagy mozogsz, akkor azért az segít.

2021. ápr. 4. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy áll meg a fogyásod, néhány szelet sütitől nem lesz semmi bajod. :) Amúgy én viszonylag gyakran eszek süteményeket (de próbálok mindent egészségesebben, cukormentesen stb. elkészíteni), és mindig én sütöm őket, mindent lemérek, és kiszámolom, hogy egy szeletben hány kalória van, és így beleillesztem a napi keretembe. Így eszek is sütit, de nem is eszem túl a megadott keretet. :) Szóval ha rosszul érzed magad amiatt, hogy túlléped a keretet, akkor próbálj meg holnap kevesebbet enni, helyet hagyni a sütinek, vagy ilyesmi. De ha néha túlléped, akkor sincs semmi baj, ne parázz ezen. :)
2021. ápr. 4. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha utána visszaállsz az étrendedre, akkor semmi bajod nem lesz.
2021. ápr. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!