Lehet hatásos a fogyókúra ha nem sportolok mellette (legalábbis amig hideg van)?
Szóval tavaly nyáron elkezdtem fogyózni, 1600 kalória+ torna heti 5-ször. Őszig le is fogytam 6 kg-t. Aztán novemberbe abbahagytam egyéb okok miatt.
De még van rajtam kb 15 kg, szóval szeretnék még fogyni.
Viszont ebben a hidegben nincs semmi erőm/kedvem tornázni.
Én egy raktárban dolgozom. 2 srác van és én nőként. Nehéz fizikai munkát nem végzek, csak a kisebb csomagok csomagolásába segitek be, és én végzem a szamítógépes munkát. Szóval a napom 70%-ában ülő munkát végzek. Csak ami a nagy baj, hogy így télen nagyon hideg van a raktárban, 11-12 fokban ülök. Hiába van rajtam kabát, egész nap át vagyok fagyva, alig várom hogy hazaérjek és bebújjak a paplan alá. Tudom, ez nem kifogás, de egyszerűen az egész napos didergés után semmi kedvem tornázni otthon. Pláne hogy van egy kutyám, akivel napi 3-szor megyek sétálni.
Szerintetek ha mondjuk 1400 kalóriát eszek egy nap, úgy fogyni fogok? Ha majd kicsit melegebb lesz, mondjuk áprilisban, akkor tornázni is újra kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!