Anorexiások! Körülbelül mennyi ideig tartható ez így?
164 centi magas vagyok, 41,6 kiló
Nem éheztetem magam nagyon, de csak annyit eszem, amennyit muszáj, sokszor nincs is étvágyam, de van, hogy direkt nem eszem. 43,8-ról fogytam le kevesebb mint két hét alatt.
De ez az oldal nem arra való, hogy kérdezzek?
Egyébként, ha nem érdekeli a kérdésem akkor miért nem ignorálja, és görget tovább?
Szerettem volna megtudni, a kérdésemre a választ, és ezen az oldalon rengeteg, de tényleg rengeteg hülye kérdés van, nem tudom, hogy ezt most miért kaptam.
Mondom, ha nem érdekelem, akkor ne válaszoljon, ha érdekli szóljon hozzá, de mivel szó sem volt róla, hogy legközelebb ilyen kérdést fogok feltenni, egyenesen bántó, hogy így lenéz egy olyan embert akiről semmit sem tud.
Szia! Én ennyire nem vagyok vékony, 48 körül mozog a súlyom(mondjuk most 51😩😣) nekem nagyon nehéz tartani a diétát mert hiába fogyok pár kilót(nem koplalással hanem több hét alatt!!) utána feladom és elkezdek zabálni. Mondjuk érdekes de nem hízok teljesen ilyenkor max egy kicsit. De a testem így küzd a fogyás ellen.
És amúgy én tudom hogy sportos izmosnak kellene lenni de az annyira nehéz mert NAGYON sokáig kell betartani az egészséges étrendet és hónapok/fél év mire látszik az eredménye😕
Na mindegy jobbulást kívánok neked, remélem rendbejössz😊❤
Mennyi idős vagy hogy értékelned magad az életben ,
Tudnál gyereket szülni és róla gondoskodni szertő anya lenni és óda adó feleség lenni ?
Inkább erre keres magyarázatót ideg rokkant !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!