Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ettől ne ijedjek meg?

Ettől ne ijedjek meg?

Figyelt kérdés
Koplalásból szeretnék ki jönni. És azt vettem észre hogy ahogy folyamatosan novelem a kclt hízok.. Vagy hát nem tudom, mert nincs mérlegem, de a testemen látszik... Egyre zsírosabb vagyok. Mikor fejeződik be ez a folyamat?
2020. nov. 4. 17:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne ijedj meg normális. Ha felmész a súlytartó, vagy fogyáshoz normál 500 kcal deficites tartományba, akkor elmúlik.
2020. nov. 4. 18:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Huh most nagyon megnyugtattál. Mert én most a fordított diétaval szeretnék ki jönni belőle.. Azaz hetente 100al emelem. De nagyon zavar hogy zsírosodok, mert nem tudom hogy meddig lesz ez így..
2020. nov. 4. 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Sportolsz mellé?
2020. nov. 4. 18:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.. Mivel a suli miatt nincs időm. Ha van akkor is 10-20 perc torna.
2020. nov. 4. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Fél órája mindig van az embernek, kár az iskolára fogni a lustaságot. Sosem lesz olyan alakod, mint szeretnél -e nélkül. A koplalás eleve izmot bont, csak skinny fat leszel tőle.
2020. nov. 4. 19:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez nem kifogás de tényleg, nincs időm.. És tudom de mindenap próbálok helyet csinálni.. Hétvégén 1 órát szoktam... De a hozzászólásod nem igazán a kérdésemre válaszol..
2020. nov. 4. 19:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

de, bizonyos értelemben a kérdésedre válaszolnak a sportolós kérdésed.

Én azért kérdeztem, hogy sportolsz-e, mert akkor a szervezeted érzi, hogy az izmaidat használod, tehát szükséged van rájuk, és akkor a többlet kalóriából izmot csinálna, nem zsírt (ez egy kicsit így konyhanyelven van, de ez a lényeg). És akkor nem zsírosodnál, formásabb lennél, s mégis gyarapodnál tömegben. Nem is kell minden nap. Heti 3 edzés elég lenne.

2020. nov. 4. 19:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Es milyen edzés?
2020. nov. 4. 21:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb edzés, amit szeretsz csinálni... mert azt nem hagyod abba pár hét után.

Próbálj ki több sportot, és ami neked bejön. Én pl. ajánlhatom neked a crossfitet, de ha neked nem fog tetszeni, úgyse csinálod.

Súlyzók, kerékpár, alakformáló tornák, ezek mind jók. Amit élvezel, és hosszú távon, fenntarthatóan tudod csinálni.

2020. nov. 4. 21:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Előre tudom a választ, de nincs kedved privátban beszélni? Asszem kellene egy ember akivel tudok beszélni, mert kezdek szethullani emiatt.. Hülye voltam hogy Koplaltam. tudom. De már nem tudok semmit se tenni ellene. Esetleg tudsz segíteni?
2020. nov. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!