Szinte a nulla kalóriás zöldségek(kígyóuborka, paradicsom, saláta) kalória tartalmával is számonom kell?
A "Szinte a nulla" az több, mint nulla.
Ha tisztességesen akarod csinálni a számolást, akkor a kevés is beszámít.
Ha mondjuk 1kg kigyoubit betolsz, azt hozzacsaphatod a napi deficithez, de par karikat + 2-3 salata levelet vagy par szem koktelparit azert nem kell.
A gyumolcsokkel mas a helyzet, mert magas a gyumolcscukor tartalmuk, ennel fogva a CH tartalmuk is.
Úgy voltam vele, hogy a zöldségek nem számítanak annyira.. De valószínű itt bukhatom el a diétámat. Pl annyira imádom a kelbimbót, hogy egy nap 500g-ot is megettem belőle..így kiszámolva persze hogy nem fogyok:/
Mondjuk legalább annak örülök, hogy átálítottam magam a chips rágcsálása helyett, a sült kelbimbóra. Tehát a jó szokások már kialakultak, mostmár csak a mennyiségekkel kell matekoznom, hogy meglegyen a deficit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!