Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Úgy érzem mindent jól csinálok...

Úgy érzem mindent jól csinálok de ez azért idegesítő (?)

Figyelt kérdés

165 cm 97kg- ról indultam. 1200-1500 kcal (szénhidrát átlag 160 alatt van) + szobabicikli kb 4x/hét + sok kutyasétáltatás

Másfél hónap alatt lement 6 kg aztán megállt (4 hete). Más meg kevesebb súlyból dobálja a 8-10 kilókat. Frusztráló.

Nem akarom ennél lejjebb vinni a kalóriát. A biciklit is akkor szoktam kihagyni amikor olyan fáradt vagyok, hogy örülök ha haza vánszorgok a kutyával.

Aztán amikor mondom, hogy 'hát most stagnál' (pl szüleimnek) egyből jön a 'jaj feladtad?' 'Fogynod kéne még' 'Egyél kevesebbet mozogj többet'

Ilyen aktivitás meg étkezés mellett bőven fogynom kellene a matek szerint. Meg aszerint is milyen életmódot folytattam eddig.

Kezdek nagyon elkeseredni.

2020. aug. 7. 05:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

Az étekzésed rendben van, egészséges, tartalmazza a legfőbb vitaminokat és ásványi anyagokat. Ha nagyon bele akarunk kötni, akkor a müzliszelet ugyebár cukros és mivel főként csak szénhidrtátot tartalmaz kevésbé telít el, gyorsan felviszi a vércukorszintet, ami utána leesik. A zaömle pl lehetne teljes kiőrlésű, a több fehérjetartalom és rost miatt (a rostbevitele a magyaroknak különösen alacsony, márpedig fogyás szempontjból is igen fontos a megfelelő bélműködéshez). Az ebédhez mehetne mindig valamilyen zöldség, saláta, savanyú uborka, cékla, bármi. Kicsit több vitamin és rost. Vacsira meg ehetnél picit többet, pl ha tonhalat eszel, az fehérje és zsír, mellé mehet nyugodtan egy szelet kenyér pl vagy más gabona vagy szénhidrátforrás.

Amire még figyelj, hogy igyál elég folyadékot

De mondom alapvetően rendben van, kicsit tán kevés is. A kalóriákat semmiképp sem csökkentsd, tarts ki és várd meg, amíg "beér" a szervezeted és ismét fogyni fogsz

2020. aug. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!