5 db fasírt (nem olajban kisütve) hány kcl kb?
L
Hús+ (simán fűszereztem és tojás)
Ez nem ilyen egyszerű. Nem mindegy, milyen húsból, hány tojással, kenyeret szoktál-e beletenni? Na meg az se mindegy, mekkora a fasírt. Anyukámé például háromszor akkora volt, mint az enyém. De van, aki az enyémnél is kisebb, pici golyócskákat gyárt.
Kalóriabázis oldal - új recept felvétele. Ott be tudsz állítani minden hozzávalót, és kiszámolja neked.
Nálam 1 fasírt kb. 25 grammos, épp most sütöttem és lemértem :) Ebből kb. 4-et szoktam megenni ebédre. Biztosan nem tudnék megenni fél kiló fasírtot, annyit az egész családom szokott (2 felnőtt + 2 nagyobb gyerek).
Sertéshús, tojás és hagyma van benne, meg fűszerek. Nyersen ebből 100 g-ban kb. 260 kcal van. Azt nem tudom, hogy 10 perc sütés alatt mennyire változik a zsírtartalma (mennyi sül ki a húsból és mennyit vesz fel a zsírból, amiben sütöm) és mennyi víz párologhat el, de szerintem a kalóriatartalma nem nő számottevően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!