Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha nem feszítem be a hasam...

Ha nem feszítem be a hasam akkor mért olyan nagy ?

Figyelt kérdés
Ha kihúzom magam be feszítem a hasam lapos meg minden de ha nem jó a test tartásom nagyon nagy a hasam ... vagy mindenki igy van?
2020. júl. 3. 00:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenkinek kisebb a hasa, ha behúzza.

Ülve még a 3 éves vékony testalkatú gyerekemnek is vannak "hurkái", pedig egy gramm zsír sincs rajta, 13 kiló és 98 centi.

2020. júl. 3. 06:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Zaírmennyiségtől függnek ugye azok a hurkák, a bőr csak 2 mm vastag, a vastagabb helyeken, vagyis összegyűrődve maximum 4-5 mm lehet, minden nagyobb összegyűrődés plusz zsír.
2020. júl. 3. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fuu ez engem is érdekelne. 48 kiló vagyok,és még sportos is,szóval 0 felesleg. De ha görnyedek,úgy ülök,vagy a felülésnél ilyen hatalmas hurkák képződnek a hasamon:D
2020. júl. 3. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akinek edzett izmai vannak azoknak akkor is tartja magát a has ha nem figyel rá.

De egyébként ilyen.

Ülésnél azok a "hurkák" meg nem hurkák, max bőr redők mert görnyedten összenyomódik az a rész.

2020. júl. 3. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A hurkák bőr, irha, bőrfelszín alatti szükséges zsírréteg, belek és más hasi szervek összenyomódása miatti kitüremkedés, a zsírfelesleg csak erre jön rá. Befeszítéskor természetes, hogy kisebb lesz, mivel összenyomódnak a belső szervek, a rekeszizom felnyomja a tüdőt és némileg a szívet is, így több hely lesz stb. Valószínűleg nincs akkora eltérés, mint amilyennek te látod, vagy igen gyenge a hasfalad. Emésztési folyamatok miatt szükséges a hasizom elernyedése, szóval azt is figyelembe kell venni.
2020. júl. 3. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!