Ha én bírom hosszabb távon bírom, akkor nem lehet tőle baj ugye?
Napi étkezésem: 1x eszem vagy ezt az adagot kétszerre.
Tegnap pl: 3 tojás nagyon pici olajon sütve mellé 1 paradicsom, 1 szelet teljes kiörlésű kenyérrel.
Ma: 100g szardínia 2 főtt tojással, 1 paradicsommal és 1 szelet teljes kiörlésű kenyérrel.
Ez eddig nagyon bevált. Hétfőn kezdtem szerdán mértem magam és -2kg.
160cm 147kg-ról, szerdán 145kg voltam. 21L
Nem bírod, hosszútávon meg biztos nem. Amit csinálsz teljesen egészségtelen, orvosi felügyelettel sem tartható!
Kellene egy orvosi kivizsgálás. Gasztroenteriológus, vagy dietetikus a helyes diéta megtalálásában.
"Havonta, még egyszer írom, havonta 2 kg fogyás a normális tempó. Nagyon intenzív diéta esetén lehet havi 4 kg a fogyás, ennél gyorsabban viszont nem szabad súlyt veszíteni.
"
Havi 4 kg még teljesen rendben van, nem csak intenzív diétával lehet ennyit fogyni. Én havi ötöt fogytam és működött, egészséges maradtam, az orvosnak sem volt ellene kifogása, de ennél többet már tényleg ne
Ez nagyon kevés és biztos vagyok abban, hogy tàpanyaghiànyos, energiahiànyos koplalàs.
Hosszútàvon nem fenntartható. És el kell keserítselek. Nem fogytàl pàr nap alatt 2 kilót, lement némi visszatartott víz rólad és ennyi.
Tapasztalatból mondom, hogy nem fogod tudni sokàig így csinàlni. Én többször is próbàlkoztam ilyesmivel évekig, pàr hónap és màr nem bírtam, kimerültem, elkezdett hullani a hajam , stb stb, feladtam és jött a jojóeffektus amivel mindig több súly jött fel.
Azóta megjött az eszem, és nem éheztetem magam. Màrcius óta ledobtam 30 kilót, jobban érzem magam, és folytatom tovàbb.
Normàlis étrend kell, figyelj a tàpanyagokra, és mozgàs. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!