Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha én bírom hosszabb távon...

Ha én bírom hosszabb távon bírom, akkor nem lehet tőle baj ugye?

Figyelt kérdés

Napi étkezésem: 1x eszem vagy ezt az adagot kétszerre.

Tegnap pl: 3 tojás nagyon pici olajon sütve mellé 1 paradicsom, 1 szelet teljes kiörlésű kenyérrel.

Ma: 100g szardínia 2 főtt tojással, 1 paradicsommal és 1 szelet teljes kiörlésű kenyérrel.

Ez eddig nagyon bevált. Hétfőn kezdtem szerdán mértem magam és -2kg.

160cm 147kg-ról, szerdán 145kg voltam. 21L

2019. nov. 29. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem bírod, mert az írásod már most zavaros az írásod. A -2kg nem fogyás, mert két nap alatt képtelenség ennyit fogyni. Ez csak a beleid kiürülése. Havonta, még egyszer írom, havonta 2 kg fogyás a normális tempó. Nagyon intenzív diéta esetén lehet havi 4 kg a fogyás, ennél gyorsabban viszont nem szabad súlyt veszíteni.
2019. nov. 29. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Ha nincsen kitöltve a gyomor és nincsenek kitöltve a belek, akkor az emésztőrendszer perisztaltikus mozgásának normális ritmusa felborul. Kis energiatartalmú, ám vízmegkötő, sok növényi rostot tartalmazó ételt kell enni, naponta 5-6 alkalommal. Főtt cékla, savanyított káposzta, általában növényi táplálék, ami sok emészthetetlen, ám vízmegkötő növényi rostot tartalmaz, így biztosítható a rendszeres székletürítés is. Ha mégis megéhezel, akkor 2-3 deci folyadékot kell inni, ami lehet húsleves/csontleves is. A rendszeres fizikai tevékenység, értelmes munka ill más elfoglaltság nemcsak az evésről való figyelem elterelés, hanem az izomzat karbantartása miatt is fontos.
2019. nov. 29. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Eddig bevált, ja, pár éven belül meg olyan betegségeid lesznek, amik életed végéig meg fogják keseríteni a mindennapjaidat. Gondolkozz már, ne legyél ennyire türelmetlen és ostoba. Gyors vagy tartós eredményt akarsz?
2019. nov. 29. 13:39
 4/10 Ékezetes billetyűzet válasza:
89%
Egy 145 kg-os testet akarsz fenttartani napi 3 tojással? Ezt még az én fiúként 175cm/60 kg-al nem bírnám...
2019. nov. 29. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem bírod, hosszútávon meg biztos nem. Amit csinálsz teljesen egészségtelen, orvosi felügyelettel sem tartható!

Kellene egy orvosi kivizsgálás. Gasztroenteriológus, vagy dietetikus a helyes diéta megtalálásában.

2019. nov. 29. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Te is tudod, hogy nem lehet, pontosan tudod! Ne reménykedj, nem fog menni! Éhezéssel nem lehet fogyni! Ugye nem gondolod, hogy így havi 30 kilót lefogysz, és 3 hónap éhezéssel már végzel is a fogyókúrával? Extrém esetekben fogyasztanak kórházban 5-600 kalóriával! A szervezetednek szüksége van tápanyagokra, nemcsak a zsírra, amit elégetsz! Hanem fehérjére az izmokhoz, rostokra a bélműködéshez, vitaminokra, ásványi sókra. Az agyadnak a szénhidrátra. Nem rohanvást kell lefogyni, hanem lassan, ekkora fölösleget 3 év alatt. Mellőzz minden hozzáadott cukrot, fehér lisztet, csökkentsd kb 20%-kal az adagjaidat, viszont fogyassz legalább napi 50-60 deka zöldséget, aminek egy része lehet gyümölcs is. Már ettől fogyni fogsz. Párhuzamosan gyalogolj vagy valami térdkímélő mozgásformát végezz kezdetben csak napi fél órában, és ahogy jobban bírod, úgy emeld napi másfél órára, de ez is több hónap.
2019. nov. 29. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Az egy dolog, hogy bírod (egy ideig). A koplalás sehogy sem egészséges. Ennél sokkal több tápanyagra van szükséged.
2019. nov. 29. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

"Havonta, még egyszer írom, havonta 2 kg fogyás a normális tempó. Nagyon intenzív diéta esetén lehet havi 4 kg a fogyás, ennél gyorsabban viszont nem szabad súlyt veszíteni.

"

Havi 4 kg még teljesen rendben van, nem csak intenzív diétával lehet ennyit fogyni. Én havi ötöt fogytam és működött, egészséges maradtam, az orvosnak sem volt ellene kifogása, de ennél többet már tényleg ne

2019. nov. 29. 15:19
 9/10 anonim válasza:
5%
Szerintem ügyes vagy, csak ne sanyargasd magad nagyon. Én is hasonló helyzetben voltam, most már "csak" 100 körül járok :) Küldenél képet magadról? Arc nélkül is jó persze, csak megnézném a testalkatod. Aztán egy év múlva megint, hogy hova sikerült jutnod :) Puszi Ancsi 22
2019. nov. 29. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:
85%

Ez nagyon kevés és biztos vagyok abban, hogy tàpanyaghiànyos, energiahiànyos koplalàs.

Hosszútàvon nem fenntartható. És el kell keserítselek. Nem fogytàl pàr nap alatt 2 kilót, lement némi visszatartott víz rólad és ennyi.

Tapasztalatból mondom, hogy nem fogod tudni sokàig így csinàlni. Én többször is próbàlkoztam ilyesmivel évekig, pàr hónap és màr nem bírtam, kimerültem, elkezdett hullani a hajam , stb stb, feladtam és jött a jojóeffektus amivel mindig több súly jött fel.

Azóta megjött az eszem, és nem éheztetem magam. Màrcius óta ledobtam 30 kilót, jobban érzem magam, és folytatom tovàbb.

Normàlis étrend kell, figyelj a tàpanyagokra, és mozgàs. Ennyi.

2019. nov. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!